USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Ігор Палиця – лауреат премії імені Євгена Чикаленка

22 Жовтня 2013 19:00
Ігор Палиця, народний депутат України, засновник благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» став лауреатом престижної премії імені Євгена Чикаленка.
Премію заснувала Ліга українських меценатів для відзначення патріотичної благодійної діяльності тих, хто, мовлячи словами нашого видатного мецената Євгена Чикаленка, «любить Україну не тільки до глибини душі, а й до глибини своєї кишені». Згідно з положенням Ліги, премія присуджується за самовіддану благодійну діяльність, яка сприяє національному відродженню в Україні. Серед лауреатів попередніх років представники України та діаспори – Роман Смик, Мар’ян Коць (США), Степан Петелицький (Канада), Володимир Кашицький (Польща), о. Іван Шевців (Австралія), Юрій Джус, Олександр Слободян, Григорій Гусейнов (Україна).
На щорічних зборах Ліги до цього почесного реєстру було долучено ім’я Ігоря Палиці. Подання його кандидатури від імені громадськості Луцька зробив ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан. За інформацією Ліги українських меценатів, рішення про присудження премії Ігореві Палиці було прийнято одноголосно за постійну підтримку та фінансування важливих культурно-освітніх програм на Волині. Добрі справи «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» скеровані на розвиток медицини, спорту, туризму, втілення важливих соціальних проектів. Багато лучан отримують адресну цільову допомогу у громадській приймальні народного депутата України. Серед проектів, які реалізуються і сьогодні – підтримка книговидання, обдарованої молоді, оздоровлення лучан, облаштування міні-футбольних полів та дитячих майданчиків, купівля медичного обладнання для лікувальних установ тощо.


Відомий український письменник та літературознавець, виконавчий директор Ліги українських меценатів Михайло Слабошпицький (на фото зверху) у коментарі нашому виданню розповів, що кандидатура Ігоря Палиці була сприйнята схвально усіма членами журі: «Серед цьогорічних номінантів Ігор Петрович був найбільш достойною фігурою. Його благодійна діяльність надзвичайно важлива для розвитку української культури і триває безперервно. Приємно, що добрі справи народного депутата не прив’язані до виборів, адже навіть після балотування у Верховну Раду, він продовжує реалізовувати усі проекти, заплановані раніше».

Редактор газети «Сім’я і Дім», член Ліги українських меценатів Іван Корсак (на фото зверху) розповів: «Ігор Петрович – людина, знана своїми ділами. Його добрі справи – це продовження благодійних традицій Євгена Чикаленка, відомих українських меценатів роду Ханенків, Симиренків. Будемо сподіватися, що він і Фонд, засновником якого є Ігор Палиця, і надалі продовжуватимуть свою діяльність на ниві благодійності».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
i think Показати IP 22 Жовтня 2013 19:57
Ай, щоб там не казали, молодець мужик! Чесно кажучи, сам не вірив що фонд буде допомагати місту і після виборів. ПРиємне здивування :)
432 Показати IP 22 Жовтня 2013 21:18
порадів за Палицю і лучан, не часто столичні нам премії дають. А тим більше ТАКУ!
Руслана Показати IP 22 Жовтня 2013 21:43
Фонд рулить- все місто накрили, грамотно і професійно, а владі має бути соромно. Палиця і не на таку премію заслуговує, один із не багатьох лучан якими варто гордитися.
луцький Показати IP 23 Жовтня 2013 00:30
Палиця - красава, як там не було! інші все тримають по кишенях!
Старий Показати IP 23 Жовтня 2013 09:25
І до виборів і після них Ігор Палиця дотримується свого слова. Добрий приклад для інших народних депутатів від Волині. Його з вдяґчністю будуть згадувати багать років.
Лучанка Показати IP 23 Жовтня 2013 10:02
Таким як Мартиняк, Івахів, Єремеєв --- є тепер на кого рівнятися . Хай хоч щось зроблять для Луцька і лучан .....!!!
Вася Показати IP 23 Жовтня 2013 10:58
Відверто кажучи не був прихильником Ігоря ніколи. Але, але............. Дійсно лауреат... Зі всього зброду, що обирався від Волині і від Луцька , яб його дійсно назвав ДЕПУТАТ- народний обранець.
микола Показати IP 23 Жовтня 2013 11:10
Класно. Я думав допомога Ігоря Палиці після виборів зменшиться, але коли мою дитину запросили на поїздку в Буковель і з класу ще дівчинку взяли, то був вражений і розчулений. Дякую, пане Ігоре! Вітаю і бажаю надалі про лучан дбати як це робиться останні роки.
Анастасія Показати IP 23 Листопада 2013 15:28
Ігор Петрович,дійсно порядна і скромна людина,який не тільки обіцяє ,а й справді робить більше добрих справ ніж обіцяв перед виборами.Мабуть тут і заслуга Товстенюка Олександра помічника нардепа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus