USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Із ПС вийшли 4 «батальйони», у тому числі Захід-4 з Волині

20 Січня 2016 11:25
Від руху "Правого сектору" відокремилися кілька структур, серед яких "батальйони спецпризначення Захід, Захід-2, Захід-3 і Захід-4". Про це повідомляє прес-служба руху.

"Окрема історія – створення структур під назвою "батальйони спецпризначення Захід (Закарпаття), Захід-2 (Львівщина), Захід-3 (Івано-Франківщина) та Захід-4 (Волинь)", які анонсував "комбат Чесний". Там теж частково є наші побратими з ПС та ДУК ПС, але ці структури не входять до складу Національно-визвольного руху "Правий сектор" і створені виключно за власної ініціативи окремих бійців та командирів, мають своє керівництво та підпорядкування", - пояснили у "ПС" та додали, що вони не несуть відповідальність за їхні дії та не коментують їх.

Такокож у ПС нагадали, що екс-провідник руху Дмитро Ярош раніше ініціював створення нового громадсько-політичного руху, а разом із ним пішла й незначна частина членів "ПС" та частина бійців і командирів ДУК "ПС".

Зі слів очільника волинського батальйону "Захід-4" Андрія Фафлея, цей батальйон залишив лави ПС, однак не пішов і за Дмитром Ярошем. Про це Фафлей заявив у своєму коментарі виданню ВолиньPost.

"Дмитро Ярош прийняв таке політичне рішення - піти і повести за собою певну кількість людей, створити партію. Для чого вони це будуть робити, я не розумію, як і того, що ті партії дають. Якщо в нас мета одна — створення Української соборної держави — ми будем допомагати. Я і хлопці, які мене підтримають, однозначно за Ярошем не пішли. Зараз Дмитро Ярош створює Добровольчу армію України, якось так він її назвав. До Правого сектору вона відношення не має. Вони всі вийшли і зробили заяви", - сказав Фафлей.

Нагадаємо, раніше у Яроша розкрили назву його нового політичного руху. "Національний рух Дмитра Яроша" буде організацією "вождистського типу", а рішення включити прізвище Яроша в назву руху не було одностайним.

Про те, чим же будуть займатися батальйони Захід, Захід-2, Захід-3 і Захід-4, у жодному з повідомлень у ЗМІ не роз'яснюється.

Натомість інша частина Правого сектору Волині пішли за Дмитром Ярошем. Так колишній очільник Правого сектору Волині Сергій Дружинович "Скіф" зробив заяву у Фейсбуці, що він і низка людей, які були керівниками певних районів і міст, пішли за ним.

Було приємно працювати в Правому Секторі Волині. Це дійсно сила, іменем якої можна було вершити справедливість, але ми н...

Опубликовано Правий Сектор Волинської області 4 января 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сем Показати IP 20 Січня 2016 11:43
Пєтька до чергового - Де Чапай? Черговий - На даху антену нятягує. Петька - Антена. Ну і імена пішли!
ЦЕ ТОЧНО до Сем Показати IP 20 Січня 2016 12:20
ПОНТИ ПОНТИ І ПОНТИ..а хто воювати має...
аа Показати IP 20 Січня 2016 12:56
про це Волинь Пост 2 дні тому писав уже. чи ви ділитеся по-дружньму,як нема про що писати?
Думка Показати IP 20 Січня 2016 14:13
Чомусь вiрю цьому Вафлеiвi...
Анонім до Думка Показати IP 20 Січня 2016 16:59
А не по этой ли причине веришь? "Перестрелка между боевиками нацбатальонов и морской пехоты ВСУ в Широкино стала причиной ранения 26 силовиков по обе стороны конфликта. Возможной причиной «разборки» стало нежелание морпехов участвовать в обстрелах населенных пунктов ДНР, которые ведутся националистами из буферной зоны."
бабло Показати IP 21 Січня 2016 13:16
Загрались в патріотів... бабло вже ніхто не підкидає ...? І використали, як г..., і працювати не хочуть і не вміють !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus