USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

Кандидати на посаду начальника УМВС розповіли про свої статки

28 Березня 2014 14:30
Яким майном володіють претенденти на посаду головного міліціонера області, стало відомо під час громадського обговорення.

Михайло Лебедь та Петро Шпига розповіли представникам громадськості про своє майно сьогодні, 28 березня.

Зі слів полковника у відставці Михайла Лебедя, усі його статки зареєстровані на його особу.

«Авто, землі під будинком, квартири я не маю, коштів на рахунках, окрім декількох тисяч гривень, теж не маю. Фірм у мене немає, це легко перевірити», - повідомив Михайло Лебедь. Він розповів, що живе за рахунок пенсії.

Полковник Петро Шпига розповів, що інформація про його статки викладена у декларації про доходи. З його слів, він не володіє автомобілем, мешкає у гуртожитку, а службову двокімнатну квартиру отримав у грудні 2013 року.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Ветеран Показати IP 28 Березня 2014 14:33
Ганьба! Ніхто з них не стане начальником. Ті, хто доповідає і принижується перед шмаркачами з самооборони та ПС не мають права бути начальниками.
иван Показати IP 28 Березня 2014 14:45
цикаво а коли треба буде в любий вирішальний час -приняти рішення и затрмати озброеного злочинця чи просто просто поступити по чоловічому-вони також будуть соплі розмазувати на тарелі ? б-дь одна бідота скиньте ім пару копійчин щоб похарчувалися в столові умвс-питання для чого вам ця посада? міліція деморалізована ще пару місяців из той контори пидуть останні хто дружить з головою -ви незробити реорганизации це вам несумістно із вашою психологіею -для чого вам ця посада? і так всім нормальнім людям зрозуміло що кого в киеві скажуть той буде- або кого Луценко поставить смотрящим
Анонім Показати IP 28 Березня 2014 14:46
Квартирку дав яник і цим все сказано.Режим завжди заохочує людей, які в системі, а не проти системи. Там дають тільки "своїм". Багатьом керовнікам ці квартири видавали в різних містах по декілька разів - призначають в іншу область чи місто на півроку і видають квартирки за державні гроші. Для рядових міліціонерів ставати в чергу немає сенсу - отримати квартиру від держави - це утопія.
Лучанка Показати IP 28 Березня 2014 15:19
Вам не здається, що ви самі собі суперечите? То вам багаті не підходять, то бідні не підходять! Визначіться!!! А ці офіцери добре знають свою роботу і чесно її виконують. Єдине, треба краще вибирати Шпигу П.П. - він молодий, висококваліфікований, не раз потерпав від бувших керівників за інакомисліє, бо не хотів мазатися хабарями. Та й сили у нього більше для налагодження роботи служби у цей перехідний період, а старший колега може бути його заступником, адже досвід і практика завжди стануть в нагоді.
Микола до Лучанка Показати IP 28 Березня 2014 17:05
та нах нам той шпыга, що міг то вже наробив, свіжі кадри потрібні
Анонім Показати IP 28 Березня 2014 15:31
За інакомисліє квартири в системі МВС не дають. За інакомисліє звільняють, за інакомисліє навіть отримати звання полковника чи підполковника не можливо, ти можеш служити там хоч до старості, але на "гарні" посади,на яких підвищують звання, призначають тільки кар`єристів і дуполизників, які не розуміють,що таке інакомисліє. Квартири останні роки і підвищення по службі отримували тільки хабарники і підлабузники!!!
Андрій Показати IP 28 Березня 2014 16:32
Анонім,якась у Вас гіперактивність.Ви ще не поїхали лікуватися?Я Вам настійно раджу.У Вас все так запущено.
Менти Показати IP 28 Березня 2014 16:54
Петро ти просто смішний....Вибачте але це цир
ти ткий мандела Показати IP 28 Березня 2014 17:34
петри хильни чарчину тильки несідай за руль -бо вже тебе небуде кому спасати
4554 Показати IP 28 Березня 2014 20:41
А квартирка у Шпиги в гуртожитку скандальна, ох і скандальна. Журналісти вправі провести своє розслідування. Результатом моглаб бути відставка.
12 Показати IP 28 Березня 2014 21:17
Ото найшли керівників! Один старий як світ,а другому тільки з повіями робити. Сміх та й годі!
Друг Шпиги Показати IP 29 Березня 2014 09:32
Петро а чому в декларації про доходи ти не зазначив про дачу у три поверхи в м. Луцьку???
Ольга Показати IP 29 Березня 2014 11:00
Шиба колись теж у гуртожитку жив. А квартирка по Коперніка з неба впала і т.д.? І так про всіх можна розказати. Доросли мужик, а жив в гуртожитку, бідненьки
1 Показати IP 29 Березня 2014 11:04
Лебедь гарна людина та чудовий керівник. Всього добився сам а не так як ті хабарники. Його треба ставити начальником. Хоть наведе лад в області!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus