USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Капремонт на вулиці Гетьмана Дорошенка обіцяють завершити через два тижні

29 Липня 2015 16:55
Капітальний ремонт вулиці Гетьмана Дорошенка не можуть завершити ще з 2013 року.

Про це сьогодні, 29 липня, під час засідання 76-ї сесії Луцької міської ради повідомив депутат та член депутатської групи «Новий Луцьк» Петро Савчук.

«До мене, як до депутата, звернулися 14 мешканців цієї вулиці. Вони цікавляться, коли ж, врешті-решт, завершать ремонт. Є підписи. Ремонт розпочали ще у липні 2013 року й до цих пір не можуть закінчити. На мою думку, варто зробити громадські слухання з цього приводу, пропрацювати усі недоліки робочого процесу й завершити ремонт вулиці», - зазначив обранець громади.

На це Луцький міський голова Микола Романюк відповів, що вулиця Гетьмана Дорошенка – надзвичайно «складна» для ремонту, тому й складно довести справу до кінця.

«Ще тиждень-два, і ми його завершимо», - вкотре пообіцяв Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Показати IP 29 Липня 2015 17:01
Таке враження що в нас Луцьк -це дуже складне місто. то грунти не такі, то вода чомусь не сходить, прям як Венеція. там де вул. Дорошенка, то і вул. Сагайдачного... роблять роботяги і ніяк.. Вже де поклали асфальт на початку року - вже треба перекладати. ями.. на це увагу хтось звертає??? Складне місто!!!!!
санчо Показати IP 29 Липня 2015 17:04
Взагаліто вона вже закінчена,от тільки з відводом води до насмосної станції не зрозуміло.
Микола до санчо Показати IP 29 Липня 2015 17:24
Робили, робили і не робили...значить не закінчена...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus