USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Катерина Ющенко подякувала Луцьку за грузинських дітей

29 Вересня 2009 11:28
II Міжнародний освітній форум «Артеківські діалоги» цими днями завершив роботу у Міжнародному дитячому центрі «Артек». У  пленарних засіданнях взяла участь Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» Катерина Ющенко. Про це 29 вересня повідомляють «Волинські Новини».
Луцькі освітяни, яких представляла заступник начальника управління освіти Луцької міської ради Лілія Кревська, презентували Катерині Ющенко друковані матеріали із перебування в Луцьку дітей з міста-побратима Горі, постраждалих під час російсько-грузинського конфлікту. Катерину Ющенко зворушила акція милосердя лучан, бо Луцьк став чи не єдиним містом в Україні, який надав прихисток грузинським дітям, – пише сайт Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus