USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Казна Луцька може збільшитися на 20%

22 Грудня 2014 16:29
Посадовці Луцькради прогнозують збільшення бюджету міста завдяки децентралізації влади у 2015-му році, зокрема, говорять, що більше коштів лишатиметься від податків на прибуток.

Про це йшлося під час засідання Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва у конференц-залі департаменту «ЦНАП у місті Луцьку» сьогодні, 22-го грудня.

«Минулого тижня в сесійній залі Верховної Ради України Парламент ухвалив концепцію плану дій Уряду й Кабміну. Вона передбачає децентралізацію, зокрема передачу багатьох функцій на місцеві ради й додаткове фінансування. Окрім того, в новому законопроекті про бюджет планується десь 25% податку на прибуток лишати на місці. Натомість, зараз усі гроші йдуть з Луцька. Для нас це - великий показник й може збільшити бюджет на 20%», - розповідає заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

Чиновник додав, що децентралізація буде передбачати й зменшення державних-контролюючих органів та податкового навантаження на підприємців: будуть сплачувати 9 податків, замість сьогоднішніх 22-х.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
віктор Показати IP 22 Грудня 2014 16:38
тепер дехто стане багатшим ще на 20 %...вейной доогой идете товаищи...
схвалюю Показати IP 22 Грудня 2014 16:44
Може таке трапитись, що Гройсман щось просуне в питанні передачі влади "на місця". Сам їв у Вінниці гіркий мерський хліб і знає йому ціну. Прапор йому в руки і сім футів під кілем.
дістало Показати IP 22 Грудня 2014 18:07
До доходів бюджетів міст обласного значення (в т.ч.Луцька) по проекту змін належатиме 60 % податку на доходи фізичних осіб - замість СЬОГОДНІШНІХ 75 %. Враховуючи, що податок на доходи фізичних осіб основний і стабільний платіж на відміну від "десь 25% податку на прибуток" підприємств (насправді 10%), які ще й показують збитки то казна Луцька точно ЗБІЛЬШИТЬСЯ. Го-го-го-ловне, щоб такі посадовці прогнозували.
месник Показати IP 22 Грудня 2014 18:56
Нічого не зрозумію, а для чого тоді нам децентралізація, коли надходження всього на 25% збільшаться? Треба 25% на Київ давати а 75% на дерибан нашим обранцям!!! В принципі шо те, шо те, однаково нічого не побачим!!!! Романюк і так незнаэ куда гроші дівати, квартирами розкидаэться для сиріток, машини власної немаэ, в аренду бере, Сапалаївку за 750 000 розчищаэ, навдь на підприэмців 475 000 кинув! А на ці додаткові 25% куплять канцелярію для міської Ради!!! Скільки не дай все одно до сра..і,!!!!
месник Показати IP 22 Грудня 2014 19:13
Народ, пропоную замість депутатів в Міську Раду, загнати простітуток з Рівненської!!! Реальна економія буде!!! Їхнэ утримання з погодинною оплатою, обійдеться в десятки разів меньше ніж зараз ми витрачаэмо на цю шайку лэйку!!! По друге, ніяких обязатэльств! Для цього не треба змін до закону і Конституції, бо формально ми виганяэмо одних простітуток, а на їхнэ місце ставим інших!! Да і саме головне, в них не болить Голова і вони безвідказні, чого не скажеш про наших чиновників)))
читач Показати IP 23 Грудня 2014 10:06
Серед коментаторів зявивилося х..ло під ніком "месник". Дурний коз.л. Коз..ра!
месник до читач Показати IP 23 Грудня 2014 16:57
Ну в тому Що коз.ел Коз.ра то я не спорю))) А в чому я Вас зачепив??? Істиною? Да саме істиною, бо правд багато, а істина одна!!! Може розкажеш шановний ''Читач'', а справжнэ ім'я я зню, чим ти допоміг Україні??? Своїми рзказами про демократію? А більше і не чим!!! Знаю що багато зацікавився моэю персоною, але прийде час і се стане на свої місця!!! Такі як ти, будуть працювати в колонії на Україну!! А грамотні, нормальні люди правити державою!!!
Меснику Показати IP 23 Грудня 2014 10:43
Нікого не треба заганяти. Уже всі на своїх місцях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus