USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хто і як допоможе волинським бійцям АТО

20 Серпня 2014 15:29
У Волинській ОДА розробили цілий ряд робочих зустрічей із представниками різних галузей та видів діяльності. Основною метою ініціювання таких заходів стали потреби військовослужбовців та адресна допомога їм.

Про це розповів голова ОДА Володимир Гунчик під час зустрічі із волонтерами у стінах «білого дому».

Він зауважив, що роботу потрібно скоординувати таким чином, щоб сьогодні у ОДА розмовляли про адресну допомогу військовим у зоні АТО.

З його слів, у області було створено оперативний штаб, куди увійшли представники силових структур, організацій, які розглядають ситуацію пов’язану з АТО, інформаційною безпекою, антитерористичною діяльністю, координації дій стосовно мобілізаційних питань.

«Ми розмістили у ЗМІ весь список відповідальних працівників – членів оперативного штабу. В рамках програми, яку задекларували, відбулися робочі зустрічі, спрямовані на поширення адресної благодійної допомоги військовим», - зазначив очільник області.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про зустріч голови ОДА з фармацевтами. На момент проведення наради фармацевти сформували вантаж ліків, які відправили у військовий шпиталь.

А сьогодні, 20 серпня, відбулась зустріч з медиками та представниками бізнес-кіл для вирішення питання про придбання рентгенустановки для військових шпиталів у зоні бойових дій, яка коштує понад 2 мільйони гривень.

«Я мав розмову з бізнесменами та депутатами, і всі вони підтримали таку діяльність. Завтра відбудеться зустріч з аграріями, під час якої розглянуть допомога військовим сільськогосподарськими продуктами. Наступна зустріч серед запланованих – зустріч з промисловцями. Мова йтиме про ремонт пошкодженої техніки, привезеної із зони АТО, зокрема бронетранспортерів. Також розглядатимуть способи передання автозапчастин у зону бойових дій», - зауважив Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волинь Показати IP 20 Серпня 2014 16:42
В Україні багато спеціалізованих воєнних заводів, а гунчик хоче ремонтувати БТР у колгоспній майстерні. Великий проффесіонал.
Дончанин до Волинь Показати IP 20 Серпня 2014 18:10
Чему ты удивляешься? Ведь национальная гвардия, составленная из непрофессионалов, будет охранять ядерные материалы и ядерные объекты.
облако Показати IP 20 Серпня 2014 17:40
коментар було видалено
Володимир Показати IP 21 Серпня 2014 18:43
Кому щось відомо про долю тактичної групи першого батальйону 51 бригади . У Миколаїв їх не виводили , допомоги від волонтерів ніразу неотримували , звязок припинився....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus