USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Хто є хто на виборчому окрузі №22: Роман Іванюк

18 Жовтня 2014 13:22
Висуванця по мажоритарному виборчому округу №22 від провладної партії Блоку Петра Порошенка Романа Іванюка на початку виборчої кампанії можна було назвати кандидатом-інтригою. Молодого чоловіка, який почав з'являтися на білбордах у Луцьку, до виборчих перегонів мало хто з містян знав. Проте буквально за кілька днів впізнаваність кандидату забезпечило неймовірне засилля різноманітної реклами.

Судячи з об'ємів політичної агітації цього претендента, можна зробити недвозначні висновки про колосальні розміри капіталовкладеннь у виборчу кампанію та бажання молодого чоловіка отримати місце у парламенті від виборчого округу №22, де, нагадаємо, раніше про нього більшість лучан навіть і не чули, - повідомляє «Під прицілом».



Лучанин з команди Петра Порошенка, політик - саме так себе позиціонує кандидат у соцмережі Facebook.



Лучанин?

Роман Іванюк - син колись впливового у Луцьку банкіра та депутата міськради Олега Іванюка. Вихідець з Луцька, який можна сказати, народився у золотих пелюшках. Як стало відомо з заяв у ЗМІ, Роман Олегович навчався в Острозькій академії, а потім - за кордоном. У професійній діяльності молодий кандидат пішов по слідах тата-банкіра. Олег Іванюк багато років працював керуючим луцького відділення російського «ВТБ банку» - нащадка колишнього радянського «Внешторгбанка». Проти російського банку після Революції гідності і Євромайдану у Луцьку виступали активісти, проте філіал успішно функціонує і по нині.



Вочевидь, благополучне дитинство, престижна освіта і татові зв'язки таки відкрили хлопцеві шлях у життя. Роман Іванюк перебрався жити до Києва, там працював у низці дуже престижних компаній, і діла йому до Луцька, скоріш за все, було мало. Згадав про своє коріння молодий чоловік лише у 2014 році, разом зі стартом виборчої кампанії.

Політик?

В телевізійних та газетних інтерв'ю Роман Іванюк про себе розповідає, що він ніколи раніше не був у політиці. Проте палко жадає туди потрапити для того, щоб допомогти рідному Луцьку і зробити Україну кращою. Мовляв, він, як досвідчений фінансист і завзятий патріот, знає як це зробити. Тим більше, як наголошує сам кандидат, він іде у Верховну Раду в «правильній команді правильних політиків», яких об'єднує тільки «правильна стратегія».

Останнє твердження заперечувати не беремося. Однак, вочевидь, і на побудову самої стратегії, і на її втілення цей кандидат розщедрився по-царськи. Навіть найгрошовитіші із суперників претендента по цьому мажоритарному округу навряд чи могли б похвалитися такими об'ємами агітації.

Постери з Романом Іванюком розміщені на найдорожчих і найвигідніших у Луцьку рекламних конструкціях та найбільщих будівлях. Щовечора в ефірі місцевих телеканалів - відеосюжети про благодійність і благі наміри кандидата. Тривалість середнього ролика - 4 хвилини.



За місцевими розцінками лише трансляція без вартості виготовлення коштує приблизно 2 з половиною тисячі гривень Якщо додати банери на багатоповерхівках на усю стіну, агітаційні намети чи не у кожному дворі Луцька, безліч агітаторів, газет, листівок, а також цілу команду піарників – витрати вимірюються сотнями тисяч, якщо не мільйонами.



Усе це має гарантувати впізнаваність та любов до кандидата з боку лучан на момент їхнього волевиявлення, а тоді місце в Раді буде забезпечене.

Утім, при детальнішому вивченні походу молодого фінансиста Романа Іванюка у Верховну Раду напрошується ряд очевидних «але». Якщо уважніше поцікавитися особистістю, яка зараз палко бажає отримати довіру лучан, можна зустріти кілька цікавих нюансів, що стосуються його персони.

З команди Петра Порошенка?

Зокрема, чималий скандал розгорівся довкола процесу висування кандидатури Романа Іванюка разом з іще чотирма кандидатами по різних мажоритарних округах. Згідно з повідомленням Української правди, саме Роман Іванюк увійшов до п'ятірки висуванців провладної партії, яка з'явилася поза партійним з'їздом Блоку Петра Порошенка, де лідери партії оголошували своїх кандидатів, за повідомленнями у ЗМІ, склавши компанію колишньому коханцеві сестри Сергія Льовочкіна Віталію Чудновському.



І найбільш дивним у цьому самовідданому поході по мандат є те, що власник фірми, у якій нині на одній з керівних посад трудиться Роман Іванюк, йде до Парламенту від політичної сили, яка стоїть у протилежних позиціях до нинішньої влади.

Навіщо фінансисту йти у політику?

Як вказує у своїй агітлистівці Роман Іванюк, нині він працює директором з комерційного банкінгу в одній з найбільших інвестиційних компаній в Україні «Конкорд Капітал». В той же час, безпосередній керівник молодого фінансиста, засновник і директор тієї ж фірми - Ігор Мазепа також йде в Верховну Раду.



Зокрема, на такий парадокс вказує відомий у Луцьку громадський активіст і політичний діяч Ігор Алексєєв на власній сторінці у соцмережі Facebook.



У кулуарах розовідають, що саме Роман Іванюк у списку Петра Порошенка - протеже глави Адміністрації президента Бориса Ложкіна, який до свого державного призначення був відомий як мультимільйонер і медіамагнат. Саме він, згідно з інформацією журналу Forbes, об'єднав свої інтернет-активи з Петром Порошенком та Рінатом Ахметовим.

Саме компанія Concorde Capital допомагала Ложкіну-бізнесмену будувати вигідну управлінську стратегію для його медіахолдингу. Тож чиї інтереси скоріше лобіюватиме молодий депутат Роман Іванюк у Верховній Раді - демократичних сил чи опальної минулої влади олігархів, відповідь на це питання виборці повинні знайти самі.

Що потрібно у владі консалтинговим олігархам?

2004 рік - в Україні засновано інвестиційну компанію «Конкорд Капітал», головне призначення якої - інвестиційно-банківські, брокерські послуги, послуги з управління активами в Україні (Вікіпедія)

2007 рік - після року скандалів у ЗМІ повідомляють про захоплення Дніпропетровського лакофарбового заводу і отримання контролю над ним представників компанії «Конкорд Капітал». Згодом підприємство намагалися повернути попередні власники. Однак воно залишилося підконтрольним столичним фінансистам, і уже в 2009 році, маючи переважно офшорних засновників, завод успішно банкрутує.

2008 рік - Гендиректор компанії «Конкорд Капітал» Ігор Мазепа немов навмисно-випадково демонструє, як йому «бідно» живеться і на економічну нараду до тодішньої прем'єрки Тимошенко приїздить на ексклюзивному кабріолеті.



Дозволимо собі нагадати, що 2008 рік - це пік нищівної економічної кризи: банки не повертають депозитів, за непогашені кредити в українців відбирають останнє, людей атакують колектори.

Українська правда у публікації від того ж року повідомляла про фінансові амбіції Мазепи тільки для обслуговування фірмової вивіски на офісі інвестиційної компанії компанія витрачала 100 000 доларів у місяць.



Як повідомляло видання Капитал, у 2008 році власник Concorde Capital Ігор Мазепа навіть був обраний головою біржової ради «Української біржі».

Саме у 2008 році товариство Concord Capital понабирало мільйонних кредитів у «Райфайзен Банк Аваль» та в «Мегабанку». Зі шпальт спеціалізованіих часописів стає відомо, що Мазепа не поспішав розраховуватися з кредиторами. Попри те, що під час економічної кризи банки здирали з українців за борги усе до нитки, з Мазепи лише в судовому порядку вдалося стягнути гроші. «Мегабанк» повернув собі позику в 2012 році, а «Альфа-банк» лише у 2014.

Уже наприкінці серпня 2014 року Указом Президента України були внесені зміни у наглядову раду державного «Укрексімбанку», яким Петро Порошенко призначив гендиректора інвестиційної компанії Concorde Capital Ігоря Мазепу членом наглядової ради банку. До того часу Ігор Мазепа понад місяць був членом наглядової ради «Альфа-банку».



Судячи з усього, фінансист встиг «розкласти яйця в усі кошики» - попри свої політичні вподобання і п’яте місце у списку Тігіпка, Ігор Мазепа зумів так догодити президенту Порошенку і його адміністрації, що той призначив його неформальним керівником державного банку, який, крім того, є одним з найбільших в Україні.

Між тим, експерти називають кілька причин масового походу олігархів у владу, який спостерігається під час нинішньої виборчої кампанії. Зокрема, ситуацію пояснює аналітик-економіст Сергій Гаврилечко.

Серед головних причин - потреба використовувати владну посаду для забезпечення безпеки власного бізнесу. Крім того, за даними експерта, нині спостерігається зниження традиційних можливостей заробляти гроші і прагнення поповнити кишеню за рахунок державних фінансів напряму без посередників у вигляді лобістів. І, вочевидь, при таких колосальних фінансових оборудках, навіть за умови того, що вони не суперечать законам, керівникам фірми загальноукраїнського масштабу не завадить депутатська недоторканність. На фоні кривавого військового протистояння з російськими загарбниками подібні апетити виглядають принаймні цинічно.

Між тим одним з пунктів, на якому будує свою виборчу кампанію Роман Іванюк, є його безпосереднє керівництво мережею приватних клінік «Добробут».



Головна ставка нових власників - активний розвиток приватної медицини. Тож питання кваліфікованої соціальної охорони здоров'я навряд чи буде на руку новоспеченим медичним магнатам.

Питання добробуту в країні - передвиборча програма кандидата. Питання добробуту у комерційній сфері - стратегічне завдання будь-якого капіталіста.

Логічна відповідь - щойно трапиться нагода - вибору між комерцією та добробутом основного населення стояти не буде. Вочевидь, не виключено, що про соціальну медицину після діяльності крупних ділків у Раді народу України можна буде надовго забути.

Нічого особистого, тільки бізнес...

Бізнесувати Роман Іванюк розпочав доволі рано. Починаючи з 2014 року у Єдиному реєстрі юридичних осіб можна знайти його ім'я серед засновників таких компаній як будівельна фірма «Екоблок» та консалтингова команія «Аміра». Компаньйоном молодого апідприємливого сина банкіра став його ровесник - теж виходець із Луцька син відомого тютюнового магната Олександра Сухомлина Антон.



Вже до 2008 року кандидат трудиться у міжнародному бізнесі - британській інвестиційно-девелоперській компанії «1849 PLC». Фірма скуповувала землю у великих містах під будівництво торгово-розважальних центрів. Земля уже не належала городянам, а переходила у приватну власність закордонних фірм.

Згодом Іванюк у рамках свого бізнесу готовий був продавати і сільськогосподарські угіддя іноземцям. Якби це дозволяло законодавство. Хочете підтверджень? Читайте далі.

2008 рік - у партнерстві з безпосереднім керівником по цьому бізнесу Іванюк засновує Opportunity-Ukraine. Ось уривок з інтерв'ю Володимира Бережного про розвиток бізнесу у партнерстві з Романом Іванюком:



«Opportunity-Ukraine продовжує функціонувати - працюємо над запуском мережі супермаркетів і шукаємо партнерів-інвесторів для двох інтернет-проектів. Правда, багато пропозицій заморожені через проблеми з українським законодавством - зокрема, зацікавили близькосхідних інвесторів сільськогосподарські проекти мають великі ризики, пов'язані з контролем над земельними ділянками...»

Тобто, якщо казати простіше, зрозуміло, що бізнесмени уже готові були продавати сільськогосподарську землю арабам, якби на той час це не було заборонено законом. Якщо мораторій знімуть, країна перетвориться в один величезний ярмарок, де її можна буде шматками продавати за великі гроші.

Мажорний мажоритарник з грандіозним апетитом

До 2012 року він опікувався українським представництвом англійського елітного клубу Quintessentially. В розумінні пересічного українця цей елітний закритий клуб можна назвати ярмарком марнославства... Компанія пропонує своїм обраним клієнтам повний пакет елітних послуг. Як йдеться на сторінці російського представництва (україномовної версії офіційного сайту клубу навіть не існує), це компанія з надання членам свого закритого клубу послуг у сфері розкішного способу життя і консьєрж-сервісу.



На посаді віце-президента представництва компанії Quintessentially в Україні Роман Іванюк зустрічав та розважав гостей-багатіїв на закритих вечірках, з радістю позував перед теле- та фотокамерами, розмірковував про способи задоволення віп-клієнтів шляхом надання їм літаків, яхт, фрахтування нерухомості на екзотичних островах, та, власне, і самих островів. Словом, задоволення будь-яких VIPівських забаганок.



Чи близькі мажорному кандидатові потреби лучан з відсутністю теплої води у домівках, темними вулицями та зруйнованими дорогами? Втертися в довіру до щиросердних доброзичливих лучан не так складно, вони ж бо довірливі.

Та чи побачать його виборці впродовж наступних 5 років у нашому місті, яке зараз кандидат так щиро намагається назвати своїм, і де його не бачили, мабуть, з часів закінчення школи - питання доволі риторичне.

Чому магнати і мажори нині так хочуть потрапити до Верховної ради? Відповідь, очевидна і проста, аби звідти, немов з величезного ярмарку, можна було продавати свою державу тим, хто хоче її купити...

*Головне фото - ВолиньPost
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 190
пр Показати IP 18 Жовтня 2014 13:28
я за Иванюка
2222 до пр Показати IP 18 Жовтня 2014 14:00
Іванюк Мартиняк Бондарь Івахів Єремеєв Чорнуха ви випробуваєте народ? Вам ніколи народ не пробачить ваші злочини ! І готуйтесь до народного суду а не в верховну раду!
Анонім до 2222 Показати IP 18 Жовтня 2014 15:18
ТодI голосуйте за Данильчука та Лапiна. Вони просто виблискують Iнтелектом. Для того щоб працювати у законодавчому органI краiни , треба МАТИ хоч трохи розуму!!!
розум до Анонім Показати IP 18 Жовтня 2014 21:32
По цьому округу є за кого голосувати - за Ірину Констанкевич
Катя до Анонім Показати IP 19 Жовтня 2014 16:34
Розум і знання можна надбати, а от совість всякі іванюки-мартиняки-бондарі-івахіви давно загубили, якщо мали. Бачили цього типу лучанина в міській лікарні - це не просто мажор, а мажорне бидло. За такого можна проголосувати в одному випадку - якщо не мати не тільки розуму, але й навіть спинного мозку.
спинний мозок до Катя Показати IP 20 Жовтня 2014 15:42
прошу не ображати.
Суперлюстратор до 2222 Показати IP 20 Жовтня 2014 15:45
Про злочини детальніше, я записую
Анонім до 2222 Показати IP 20 Жовтня 2014 17:30
Хай живе наш народний суд! Самий справедливий суд у світі! Ура!!!!
Анонім до 2222 Показати IP 20 Жовтня 2014 17:32
коментар було видалено
Анонім до 2222 Показати IP 20 Жовтня 2014 17:32
коментар було видалено
цікаво до 2222 Показати IP 20 Жовтня 2014 22:43
а приміщення ресторану Корона Вітовта як дісталось батькові Іванюка у власність? це ніби пам"ятка архітектури
Анонім до цікаво Показати IP 21 Жовтня 2014 07:10
Ні, батькові Іванюка дістався замок Любарта, бо він прямий нападок князя Свидригайла. А "Корона Вітовта", то новодел, там колись спортзал "колоса" був. То Тимохи ресторан.
Санта-Барбара до Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 10:19
Мені б такого тата
За молодь до пр Показати IP 18 Жовтня 2014 15:23
I я теж за нього. УдачI Вам Романе I сили витримати цI "заказушнI" статтi
Анонім до За молодь Показати IP 18 Жовтня 2014 16:30
Але ж він МАЖОР!
ляля до Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 12:50
Люблю красивих мажорів! Цьом,цьом
Проти до За молодь Показати IP 18 Жовтня 2014 20:12
Насправді ти не за нього, а за ту дрібну подачку, яку ти від нього отримав. Ти навіть не спромігся прочитати статті. Ти лише спромігся наклепати заказушний комент, бо раб в душі. Народжений повзати ніколи не злетить.
За молодь до Проти Показати IP 18 Жовтня 2014 23:14
Мені комент ніхто не замовляв, і подачок ніяких не отримувала. У мене є особиста думка, яку я висловлюю і на яку маю право. А вас бачу цікавить тільки ваша думка (якщо це ваша?) і іншого не вспромозі сприйняти. А статтю я прочитала і літаю вище ніж ти, це точно!
Боїнг 777 до За молодь Показати IP 20 Жовтня 2014 18:21
Я теж літав, літав і ......
троль до За молодь Показати IP 20 Жовтня 2014 22:52
а саме цікаве у статті і не згадали. Старший Іванюк вже у сім"ю вернувся чи досі на дві хати живе? А його коханка спецрепортер телеканалу "1+1" як вирішує конфлікт інтересів? Бо ж зобов"язана і власнику каналу, який платить їй зарплату і підтримує іншого кандидата на цьому окрузі, і коханцеві, який добудовує їй хату на Рованцях)
Санта-Барбара до троль Показати IP 20 Жовтня 2014 23:18
Детальніше будь ласка.
Волинянин до пр Показати IP 18 Жовтня 2014 19:59
Суть таких мажорчиків у тому, що вони звичайних людей вважають за бидло. Це в них з пелюшок. А в Луцьк він приїхав з єдиним наміром задешево прорватися у ВР і йти далі по життю легко і просто, нітрохи не переймаючись життям того бидла, яке його має обрати депутатом. Насправді це мішки повні цинізму, аморальності, нахабства і пихи. Але я впевнений, що він не набере і 1%. Бо в людей уже виробилась алергія на подібних типів. А Порошенко своєю бездарною, проолігархічною, насправді антиукраїнською політикою тільки підсилює цю алергію в народі.
Анонім до Волинянин Показати IP 20 Жовтня 2014 17:25
Стерижіться людей з алергією. Це може бути зовсім не алергія, а щось гірше
Антиолігарх до пр Показати IP 19 Жовтня 2014 17:21
Терпеливо прочитав усі коменти. Висновок: у головах переважно хаос і небажання або невміння бачити ліс за деревами. Не треба голосувати проти цього хлопа в жодному разі не через те, що він мажор, чи що він багатий, чи що має європейську освіту, чи бо'зна чому ще. За інших обставин люди з такими характеристиками могли б щиро, чесно і продуктивно служити Україні і кожному з нас. Не треба голосувати, бо це явний і притому рафінований продук нинішньої системи, яка панує в Україні: системи олігархічної, тотально корумпованої, для якої прості люди лише інструмент-бидло у досягненні мети, яка і далі очолюється олігархічною верхівкою, яка все робить для збереження і укріплення цієї системи. Цей хлоп і на мить не задумується про стан простих людей. Він цинічно і холоднокровно розводить нас - лохів з безкарною переконаністю, що ми, вбогі і примітивні, нічого не розуміємо.
Корінний лучанин до Антиолігарх Показати IP 19 Жовтня 2014 21:26
Так про це ж мова. Якщо розібратись то думки багатьох співпадають. Є спільний знаменник в хаосі думок! І це добре! Давайте так розберемось. Ми обираємо зараз людей у ВРУ перш за все для ЗАКОНОТВОРЧОЇ РОБОТИ! Людей , які підходять для цієї може й рутинної роботи, з досвідом (життєвим також) та знаннями законів. У ВРУ не повинно бути клубу по інтересам! Як приходять вибори, то матюкатись хочеться, бо знову всяка наволоч лізе у ДЕПУТАТИ та знову щось обіцяють та дурять людей! Цю наволоч не хочу називати по призвіщам, нехай люди трохи ДУМАЮТЬ кого треба обирати.
Суперлюстратор до Корінний лучанин Показати IP 20 Жовтня 2014 17:34
Вимагаю назвати усю сволоч по прізвищем. Закон прийняли а роботи немає
Анонім до Антиолігарх Показати IP 20 Жовтня 2014 15:50
Що ти за всіх розписуєшся. я себе лохом не рахую.Може вас лохів і розводять, це ваші проблеми
Сніжана до пр Показати IP 20 Жовтня 2014 22:39
я теж за Іванюка - Старшого
Сніжана до пр Показати IP 20 Жовтня 2014 22:41
я теж за Іванюка- старшого
Анонім до Сніжана Показати IP 21 Жовтня 2014 10:31
Сніжана не світись
дідо Показати IP 18 Жовтня 2014 13:31
олігархи свого фунтіка пропихають на депутата.
Олігархи до дідо Показати IP 21 Жовтня 2014 12:51
Фунтіка не знаємо
Анонім Показати IP 18 Жовтня 2014 13:44
Взагалі по Луцьку нема за кого голосувати. А у Верховній Раді вже не тільки магнати та олігархи будуть. Скоро там з"являться сімейні династії. От Порошенко та Литвин уже своїх дітей кандидатами зареєстрували. Початок є.
Анонім до Анонім Показати IP 18 Жовтня 2014 13:50
За Лапіна.
Анонім до Анонім Показати IP 20 Жовтня 2014 17:18
коментар було видалено
1937 до Анонім Показати IP 20 Жовтня 2014 17:36
За СТАЛІНА!
конрад Показати IP 18 Жовтня 2014 13:47
мафія свого тіпочка хоче причесати, відправити до лохів в луцьк, навішати їм лапши, завішати все бігбордами, засипати баблом і зробити депутатом вр. але развод не вийде, бо лохів в луцку не так багато...
Мафія до конрад Показати IP 20 Жовтня 2014 18:03
Ми тече не упоноважували говорити від нашого імені. Дивись там , допишешся
Анонім Показати IP 18 Жовтня 2014 13:58
я не за Iванюка, але що поганого, якщо в людини багато грошей? менi здаеється, погано, то коли мало грошей. чи нам бомжi та пролетарiї треба? навпаки добре, що вiн багатий. треба дивитися на дiла та його прагнення, патрiот чи нi, для чого вiн до влади йде, як мiнус для нього то вiн дiйсно не лучанин та навряд чи буде про Луцьк думати. а ту совкову фiгню про олiгархiв треба вже забувати, якщо хочемо щоб кожний з нас був багатий.
Корінний лучанин до Анонім Показати IP 18 Жовтня 2014 14:15
АНОНІМЕ, ти чий проект? На таких як ти , воду возять! І вискочка Іванюк буде на тобі возити. Це не совкова фігня про олігархів, а наше сьогодення, породжене на байдужості людей. Звідки такі гроші беруться, це відомо! Іванюку не місце у ВРУ! Не треба тут в лохотрон гратись!
політолог до Корінний лучанин Показати IP 18 Жовтня 2014 14:19
"Корінні лучани" задрипанців типу Данильчука, Гузя, Лапіна, Пирожика, Климчука... обирають!:))) От босота! Наживетесь ще з ними...Через пару місяців повернемось до дискусії: "кому в Україні жити добре", а поки з вами немає смислу вступати у дискусію, бо на хвилі беззаконня і радикализму вам зараз затьмило розум!!!
Корінний лучанин до політолог Показати IP 18 Жовтня 2014 16:19
Слухай, задрипаний політологу типу вискочки Іванюка, не тобі мене вчити. З вами дійсно немає про що говорити, бо ви є нащадками отих совдепів які прийшли на цю українську землю. Ви розплодили свою босоту. Моя родина є волинянами, жила тут в Луцьку і до 1939р . Не бідували бо жили більш-менш заможно, жили своєю працею від землі(родина мала біля 15га землі). На моїй памяті. це вже котрий переділ власності, бо ваші совдепи позабирали у людей все і зробили босотою і повідсилали у СИБІР. Зрозумів задріпаний політологу! Я на таких вискочок уже надивився!
Анонім до Корінний лучанин Показати IP 20 Жовтня 2014 15:40
Маю гарного адвоката. давай відсудимо 15 га. За послуги 5 га. Згода?
Корінний лучанин до Анонім Показати IP 20 Жовтня 2014 20:37
Та ще відповім для годиться. Відсудити вже не вийде! Там за Луцьком на цих землях тепер ЦАРСЬКЕ СЕЛО. Та й за КОНСТИТУЦІЄЮ це вже приватна власність! На цих землях раніше працювали ТРУДАРІ . Все , більше нічого не хочеться говорити! Просто стає дуже прикро за нашу державу, за суспільство, за людей яких одурили дурними ідеями типу : "КТО БЫЛ НИКЕМ ТОТ СТАНЕТ ВСЕМ!" Ця катавасія ще буде дуже довго в нашій країні! Все постійно щось ділять , щось забирають у людей нажите нелегкою працею. Бо оте все зароблене передається із покоління в поколіня із роду в рід!!! Це вже просто крик душі! В родини в період війни загинуло 29 чоловік(це в Луцьку), 3 сини діда загинули на війні. 2 хати забрали совєти, одну спалили німці разом із сімєю. Ми ніколи , повторюю ніколи не простягали руку за допомогою до держави. І ось через роки через віки прийшли НОВІ УКРАЇНЦІ до влади та знову займаються ДЕРИБАНОМ ! Мені особисто бридко на них дивитись та їх слухати їхню брехню бо я знаю інші речі.
Анонім до Корінний лучанин Показати IP 21 Жовтня 2014 10:40
я плакаль
Анонім до Корінний лучанин Показати IP 20 Жовтня 2014 15:40
коментар було видалено
Анонім до Корінний лучанин Показати IP 18 Жовтня 2014 14:27
ну я ж написав, що не за Iванюка. чи в тебе на "багатих" команда фас прописана? а сам тоже хочеш бути багатим чи нi?
Анонім до Корінний лучанин Показати IP 20 Жовтня 2014 18:00
Правильно .краще грати в Спортлото
вв до Анонім Показати IP 18 Жовтня 2014 14:38
нормально коли в людини багато грошей, тільки от питання де вона їх взяла? Заробила - прекрасно!!!!!!!!!!!!!!!! Але тут парадокс: Іванюк вчився в Острозькій академії на паралельному курсі з моїм братом. Зі слів брата тупішого там не було, куча академок так і не зрозуміло,, чи закінчив він навчання чи батько заплатив гроші і купив таки свому нащадку диплома???
Анонім до вв Показати IP 20 Жовтня 2014 14:49
Ні, він програв перше місце твому брату
бюлетень Показати IP 18 Жовтня 2014 14:11
Нам таких не треба, нам Пирожиків, Гузів, Данильчуків та інший непо...б подавай і заживемо...!!!:) Того і заслуговуєте жити у холоді і голоді! За останні 15 років такого не було як зараз, а оберете стрибунців-болтунів то ще не таке вкусите!!!
Iрина Показати IP 18 Жовтня 2014 15:01
А коли буде стаття про Констанкевич? ))
не буде до Iрина Показати IP 18 Жовтня 2014 18:09
її канонізує католицька церква, як святу
Вова Показати IP 18 Жовтня 2014 15:13
Ахаха добре проплачений текст.) Констанкевич гарну рекламу собі теж робить) Ви знаєте інколи задумуєшся, краще вже проголосувати за тих в кого достатньо грошей і вони хоч і будуть красти, та на порядок менше за тих хто великих грошей з роду не бачив... Особисто мені набридли сварки між політиками і хочеться щоб все було цілісне як і в політиці так і в Україні.
Анонім до Вова Показати IP 18 Жовтня 2014 15:17
абсолютно згоден!! вже зат8ахали всi. друга проблема - що мiняти нема на кого.. хоч понаймай з закордону якихось шведiв
Анонім до Анонім Показати IP 20 Жовтня 2014 14:48
Може АВВУ ?
ВоНо Показати IP 18 Жовтня 2014 15:15
Стеж за іншими сайтами
ВОНО Показати IP 18 Жовтня 2014 15:50
Парашенко і його стадо не кращі за Януковича і його братків, вони значно гірші. Наслідки їхнього бестолкового правління ми вже бачимо, а скільки всього нас чекає попереду!!! Аж подумати страшно
Хлоп до ВОНО Показати IP 18 Жовтня 2014 16:16
А тому що не тi йдуть в президенти. Нам потрiбен Гузь або Данильчук! Вiдразу буде толк, як в Луцьку!
ВОНО до Хлоп Показати IP 18 Жовтня 2014 16:23
от вони тобі муляють, напевно вони казнокради і олігархи ???? Чи в тебе задавнена алергія на простонародне бид*о ?!!!
Анонім до ВОНО Показати IP 20 Жовтня 2014 15:37
Вони кандидати в казнокради і олігархи
777 до ВОНО Показати IP 18 Жовтня 2014 16:26
Якби не Порошенко Путін уже б потопив Україну в крові. А такі як Воно взагалі не розуміють чого вони хочуть. Прошу по пунктах розписати ознаки як Ви називаєте бестолкового правління. І вкажіть що на Вашу думку потрібно було робити. Дуже жаль людей і державу в котрій усі все критикують і готові що тиждень міняти владу.до речі за Порошенка проголосували 54 відсотки українців.
ВОНО до 777 Показати IP 18 Жовтня 2014 16:40
якби не безмежна жадоба влади Порошенка то війни і не було б! Не міг сердешний дочекатись до виборів . Беручись щось робити потрібно прораховувати ризики, але красти державне то одно, а керувати державою то зовсім інше
Анонім до ВОНО Показати IP 20 Жовтня 2014 14:46
Про крадіжку державного майна негайно повідомьте в прокуратуру, а то будете притягнуті за приховування злочину
Анонім до ВОНО Показати IP 20 Жовтня 2014 14:47
А ти не думай, не будеш лисіти
ВОНО Показати IP 18 Жовтня 2014 16:20
Кім Ір Сен- дід, Кім Чен Ір- тато, Кім Чен Ин- внук це друзі мої КНДР. Дідусь Вальцман-Порошенко кандидат від БПП в депутати, синок вже просто Порошенко президент, внук суперартелерист і гроза ворогів теж Порошенко і знову кандидат в депутати. Ми це крива копія КНДР, от тільки медведі на дорогах не плачуть над прищимленим пальчиком *талановитих* рулителів
Анонім до ВОНО Показати IP 20 Жовтня 2014 14:45
Певно у Воно, немає дітей. На те оно і ВОНО
люитель волинської ж Показати IP 18 Жовтня 2014 16:20
Таке "розслідування" лише плюс Іванюку. Рили три тиждні і нічого не знайшли. Пів статті про інших людей і друга половина - авторські припущення. Заради браку сенсації вранці розмалювали бігборд а вже увечорі поклали фото у дпис як головну компру. Примітив.
ВОНО до люитель волинської ж Показати IP 18 Жовтня 2014 16:25
не смішіть коню яйця, мажор буде дуже перейматись пробламами лохів? Звичайно НІ, лохи йому потрібні лише на час виборів
до гвоно до ВОНО Показати IP 18 Жовтня 2014 16:46
Зрозуміло що для вас лучани -лохи.
ВОНО до до гвоно Показати IP 18 Жовтня 2014 16:54
ті що голосують за мажорів і багатих буратін звичайно ж лохи, бо тільки такі думають шо *багаті допоможуть бідним* та шо *він вже накрався і більше не буде*
Карабас-Барабас до ВОНО Показати IP 20 Жовтня 2014 15:35
Дайте адреси багатих буратін
ВОНО до до гвоно Показати IP 18 Жовтня 2014 17:02
Ви хотіли образити мене своїм ніком, але своєю недолугістю образили себе самого, перед тим як писати думайте, хоч іноді!!!!
Анонім до до гвоно Показати IP 20 Жовтня 2014 15:14
Безсумнівно. Лох на лоху і лохі їх поганяють. Взагалі скоро переіменуть з Луцька на Лохцк
Анонім до ВОНО Показати IP 18 Жовтня 2014 23:35
коментар було видалено
Анонім до ВОНО Показати IP 20 Жовтня 2014 14:43
Поважаю знавців конячої анатомії
PRAVDA Показати IP 18 Жовтня 2014 17:49
Із достовірних джерел можу стверджувати,що Іванюк був одним із кращих учнів Луцької СШ №4.Якщо вже українці почали масово скакати на майданах і гучно горлати =Україна -це Європа =,то кращого кандитата для реалізації цієї амбітної мети-вступ до ЄС,подолання кризи в Україні та припинення війни на Сході , як Іванюк- я не бачу.Справа в тому що наших маргинальних місцевих політиканів жаба давиить,.Бачте ,не їх висовує влада в народні депутати,хоч всі вони з діда- прадіда =корінні лучани=,революціонери-десиденти ще із= застійних= брежнівських часів,через одного були на Майдані у Києві під час революційних подій.,громили ненависних прихвостнів Януковича на Волині і т.д і т.п....Ще хочу зазначити бойовику=2222=,який мріє про нові революції та =народні суди=.Не вийде,запий холодною водою. Майдан у Києві підтримали великі,дуже великі гроші та капітал,в тому числі міжнародний, Зараз останні категорично проти нових бунтів,махновщини,анархії, самосудів та гонорових самодурів у владі .
Мишко до PRAVDA Показати IP 18 Жовтня 2014 17:51
Рома, припини
навпроти до Мишко Показати IP 18 Жовтня 2014 18:28
Робочий день закінчився.Дівчатка, розходьтесь по домівках.
Дівчатка до навпроти Показати IP 20 Жовтня 2014 15:16
Адрес друже, адрес. Ми вже йдемо до тебе, котику
Ольга Володимирівна до PRAVDA Показати IP 19 Жовтня 2014 09:47
Якщо він добре вчився в школі, це ще не ознака того, що він не мажор, а кандидат, який буде дбати про Луцьк чи Україну. Смішно. В цій країні без радикалізму вже не обійтися. За 100-200грн. українці готові віддати душу чортам із Ради. Одне розчарування.(((((.
Виборець до Ольга Володимирівна Показати IP 20 Жовтня 2014 15:18
Без радікалізму не обійтись. Чекайте.. РАДІКАЛІЗМ, РАДІ КАЛІЗМ, РАДІ КАЛА? Ні Раді кала не згідний. Щось інше запропонйте
Освіта до PRAVDA Показати IP 20 Жовтня 2014 17:59
Ой, тільки не треба розповідати про кращих учнів! Якщо ваші джерела такі достовірні, то маєте добре знати, як такі "кращі учні" в четвертій г...мназії робляться і за скільки
Суперлюстратор до Освіта Показати IP 20 Жовтня 2014 18:19
А зараз детальніше будь ласка, я записую
Петро Показати IP 18 Жовтня 2014 17:55
цей мажор з лисячою мордякою в парламенті буде лобіювати інтереси олігархів. І свої інтереси. Це ненажерлива бидлота. Хто опустить за такого бюлетень, то матиме великий гріх до сьомого коліна.
виборець до Петро Показати IP 18 Жовтня 2014 18:26
Здають нерви? Значить позиція правильна! У вашому коменті є лише одна рація - "в парламенті буде".
йося до виборець Показати IP 18 Жовтня 2014 18:41
Рома, може досить вже?
Анонім до виборець Показати IP 20 Жовтня 2014 15:20
Незабирайте рацію у радисткі КЕТ, її Штірліц побє
Святий Петро до Петро Показати IP 20 Жовтня 2014 17:11
Від пускай всім гріхи
Старий Показати IP 18 Жовтня 2014 19:33
Хочете в Європу? Тоді вибирайте: молодий, освічений, розумний Іванюк, або когось з компанії дешевих "патріотів" з вічним перегаром, істеричним вереском з любого приводу, брудними штанями, та засмальцьованій вишиванці. Оці, крім " поділити все порівну" нічого запропонувати не можуть . Бо були комуняками в душі, і будуть ними до смерті. І ніякою вишиванкою це комуняче- бидляцьке нутро не приховаєш.
Молодий але битий до Старий Показати IP 19 Жовтня 2014 23:06
Як показує українська практика, молодий, освічений, розумний ще зовсім не означає, що не корупціонер, не казнократ, не прислужник олігархату. Зараз гостро на часі - розумний і чесний, порядний і освічений, справедливий і патріот. Але ці епітети Іванюку зовсім не пасують. Йому швидше підходять такі: пронира, нахаба, хитродупий цинік. Це, вибачайте, навіть на його писку написано.
Анонім до Молодий але битий Показати IP 20 Жовтня 2014 15:12
А що, може татуювання якесь, щось не помітив
Поліщук до Старий Показати IP 19 Жовтня 2014 23:24
Я проти комуняк, особливо сучасних. Але, об'єктивності ради, слід однозначно сказати, що за комуняк простим людям було легше і простіше жити. Навіть якщо взяти один момент - волинське село, яке зараз практично безнадійно вимирає, бо олігархам-латифундистам (одним з яких, до речі, є нинішній президент) не потрібні села. Їм потрібна лише земля. А люди в селах їм тільки заважають. Тому, перш ніж нести таку ахінею, треба подумати, а чи справді олігархи хочуть нас завести в Європу. Вони вже там давно. А нам вони зі своїх телеканалів, радіостанцій, газет і хурналів будуть і далі переконувати, що ось-ось ми вже вступимо, ще трошки... І так буде з покоління в покоління, якщо наступний Майдан не змете олігархат, не запакує його в контейнер для сміття і не відправить в Європу на переробку назавжди. Перш ніж говорити про засмальцьовану вишиванку, піди вимий хоча б руки і свою брудну харю, бо душу вже напевно не зможеш.
Суперлюстратор до Поліщук Показати IP 20 Жовтня 2014 15:28
Та дайте вже список олігархату! Закон прийняли, а я сиджу без роботи. Поліщук, ну хоч ти, друже допоможи.
Лучанин Показати IP 18 Жовтня 2014 19:59
Роман Іванюк безпосередній висуванець шоколадного олігарха, що безсоромно висуває у Верховну Раду прямо сім’ями всяких Луценків, Балог, Дубневичів та іншу корумповану челядь.
Лучанину респект до Лучанин Показати IP 18 Жовтня 2014 20:15
Коментар прямо в яблучко. Тут дійсно не відняти не додати. Ці б слова у вуха тих лохів, на які розрахову цей лицемір.
ого до Лучанин Показати IP 18 Жовтня 2014 22:00
Ой дивіться хлопці, ви допишетесь....босс вам поодриває яйця за Президента
Анонім до Лучанин Показати IP 20 Жовтня 2014 14:42
А мені шоколад подобається. Головне щоб не було кандидатів від ассенізаторів.
За справедливість Показати IP 18 Жовтня 2014 20:28
Такі як Іванюк і вся стара команда Івахів, Єремеєв, Мартиняк -використали українців і все!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
коментатор коментато до За справедливість Показати IP 18 Жовтня 2014 20:46
Розпрягайте хлопці коні та й лягайте спочивать....до завтра!
Анонім до За справедливість Показати IP 20 Жовтня 2014 14:41
Відчувається як Вас використали. Аж завили.
Старий Показати IP 18 Жовтня 2014 20:47
Не будете голосувати за розумних і освічених, Вас "використає" по дорослому глава радикалів та такі як він горлопани з інших партій. Вони можуть і природним і не природним способом. Який вам більше подобається.
розум до Старий Показати IP 18 Жовтня 2014 21:50
Єдина адекватна кандидатура по 22 округу - це Ірина Констанкевич. Голосуйте за неї, і не пошкодуєте. Я знаю, що це так, перевірено.
цікавий до розум Показати IP 18 Жовтня 2014 21:56
Ти вже її перевірив......?
розум до цікавий Показати IP 18 Жовтня 2014 22:08
Так перевірив. Вона знає і розуміє проблеми простого волинського народу, а не київського мажоритету, як дехто з кандидатів, вона виконує всі обіцянки, які давала під час виборної кампанії до Луцької міської ради. Так що, шановний, Ваш скепсисі три крапки, в даному випадку, недоречні.
Анонім до розум Показати IP 20 Жовтня 2014 15:02
А ще вона не знає проблеми луцького мажоритету, привокзального криміналітету, та гепезовського алкоголітету. Певно мало "марафету2
Знаю, що кажу Показати IP 18 Жовтня 2014 22:08
Ох,люди,люди! Невже Луцьк таке велике місто, щоб ми не знали,хто є хто? Кожна копійка витрачена на цей убогий з моральної точки зору піар, ляже важким тягарем на його душу. Хоча за нього татусь вирішує, йому трохи спишеться.
Старий Показати IP 18 Жовтня 2014 22:12
Не голосуйте за Шарікових, не голосуйте за "людей з рушницею", не голосуйте за Голохвастових, не голосуйте за Хлестакових українського розливу! Це вже було, було, було. Сховайте подалі граблі, бо знов на них наступити. Тверезо подумайте яке майбутнє Ви хочете. Не піддавайтесь на істеричний крик та лозунги. Заспокойтесь. Тверезо подумайте. Відженіть від себе заздрість до більш успішних людей. З розумним знайдеш, з дурним згубиш.
Знаю, що кажу до Старий Показати IP 18 Жовтня 2014 22:32
Бачу одна причина, яку знаходить лохокторат таких кандидадів: він успішний, давайте за нього. Мдаааа, а ви, типу, успішним маєте стати, коли такий "собінаумі" прийде? Чи дві копійки заробітку агентом в його кампанії - це достойний заробіток (в усіх сенсах)?
Старий до Знаю, що кажу Показати IP 18 Жовтня 2014 22:56
Так, я за успішних, розумних, багатих.А ще я за красивих, струнких, спортивних. Я не люблю невдах, заздрисників і жлобіів. Усіх таких треба відселити в Лугандон до їх ідейних братів - Шарікових. А лохторат то ті, хто вірить горлопанам, що в житті нічого не досягли, вони бачать у них своїх ідей них братів. Ті зрозуміло, як прийдуть до влади , першим ділом почнуть набивати кишені, бо ж в дитинстві недоідали. Але що лохам пояснювати, він хоче почути , що можно буде нічого не робити і все мати, він мріє що у когось заберуть, а йому дадуть, і взагалі все буде на "шару. " А ще лох мріє про соціальну справедливість. У його розумінні, це коли він невдаха та двієчник, з купленом батьками у провінцій ній бурсі дипломом, буде на "Феррарі" по Монако їздити та Ротшільду дулі крутити.
Знаю, що кажу до Старий Показати IP 18 Жовтня 2014 23:19
Розхожа і заїжджена думка. Чули, знаємо. А коли хлопці з дерев'яними щитами ішли на озвірілий беркут - багато синків там було? А зараз нашу сраку хто прикриває? щоб в Луцьку не бомбили і з градів не обстрілювали? "успішні"синки олігархів? це вони віддають важливі в сімейному бюджеті 50грн на купівлю необхідного для бійців? НІ! Вони вивішують бігборди і смітять своїм сміттям з фейсом, а такі, як ви - знову за "успішних" пісню заводять. Коли лихо - ми питаємо:Боже,чому, за що? Та тому, що нічого не вчить людину, жага до "успішних грошей" перемагає. А сраку прикривають, з вашої точки зору "не успішні". "Не успішних" хоронять матері, діти, жінки. А "успішні" влаштовують танці на крові. Звертання до людини з протилежними поглядами, але не до проплаченого троля. Хто ви - вирішуйте.
Старий до Знаю, що кажу Показати IP 18 Жовтня 2014 23:48
Не треба шановний спекулювати на крові загиблих Героів. Вас там не було і зараз ви не на фронті, а сидите по "клаві" стукаэте , патріотичний Ви наш. До речі віддати своє життя за Батьківщину це найпочесніший і найуспішнейший крок у житті. Бо таку людину, його родину будуть віка шанувати, а діти будуть пишатися своїм батьком. Але Героїв Ви згадуєте лише в контексті "гроші", "гроші", "гроші". Не рахуйте чужі гроші, багатими не станете. Не пересмикайте тему, ми про вибори ,шановний! Що, тільки один кандидат витрачає гроші на рекламу? Порахуйте гроші інших, у Вас це гарно виходить. Що Ви вчепились до того Іванюка, "жаба " душить? То скажіть який Вам кандидат їмпонує, обгрунтуйте. А то мажор, мажор. Навчились сленгу дебільному. Давайте про мінорів, дієзів та взагалі про сольфеджіо .
Знаю, що кажу до Старий Показати IP 19 Жовтня 2014 00:13
Тримайте себе в руках))) Мабуть ви надто "успішний", щоб цінувати успішність в духовному розвитку, в доброті людській, в щирості, в працьовитості, навіть коли це не додає знаменитості. Його успішність нікому не відома, як і він сам. Тепер про нього знають, як фото з плакату. А я жінка, що можу те роблю, чим можу допомагаю. І так, я не відома персона, і не володію мільйонами, хоча забезпечена. Я схилю голову перед чоловіком, що воює, що волонтерствує під кулями, схилю голову перед мужністю, розумом. І серед таких людей є по вашому "успішні", тобто запезпечені матеріально більше потреби. Але історія в статті -зовсім не про такого...
Старий до Знаю, що кажу Показати IP 19 Жовтня 2014 00:32
Ну ось і порозумілись. Якщо Ви звернули увагу, то в статті 90 відсотків інформації про інших людей, а не про кандидата. Хотіли щось притягнути за вуха, а вийшло як типова заказуха. Невдала. Головне чим дорікають хлопцю- зробив кар'єру, має високооплачузму роботу, непогані статки, впливових друзів. Це гріх? Це не "по понашому". Він кращий за нас, і ми вже за це готові його зненавидити. А що до Вашого вибору, він мені зрозумілий і ставлюся до нього з повагою, бо кожен має право на свою думку. Нато вони і вибори. Але не треба паплюжити інших, тим більше якщо знаєте їх тільки як "фото з плакату".
Знаю, що кажу до Старий Показати IP 19 Жовтня 2014 00:42
Знаю особисто
Анонім до Знаю, що кажу Показати IP 20 Жовтня 2014 14:38
Інтригує. Певно залишилась незадоволеною. Ех Рома, Рома...
Анонім до Старий Показати IP 20 Жовтня 2014 14:39
Шукаю розумних, підкажіть де водяться.
просто пофіг Показати IP 18 Жовтня 2014 22:33
не знаю, є можливості в людини. але треба вибрати ще ту людину може це констанкевич ну точно не іванюк
Анонім до просто пофіг Показати IP 20 Жовтня 2014 14:37
А може не Констанкевич? Де впевненість ? Не доплатили, чи що ?
Ірина Показати IP 18 Жовтня 2014 23:30
Багатий - погано, бо накрав; бідний - погано , бо вкраде; розумний - погано, бо знає як красти; дурний - погано, бо просто дурний. ЛЮДИ отямтеся і подумайте взагалі, що ви хочете, тому що не зрозуміло !!!! Ні ам, ні ям ....
Корінний лучанин до Ірина Показати IP 19 Жовтня 2014 09:23
Сама собі задаєш питання і сама на них відповідаєш? Заглянь спочатку у тлумачний словник української мови і співстав зі своїми відповідями! І ще співстав із реаліями українського життя за 23 роки. Люди отямилися ще 23роки тому, але не сподівалися на такий сучасний лохотрон! Тепер уже навчені!
Iрина до Корінний лучанин Показати IP 19 Жовтня 2014 18:46
це не собI я задаю питання , а просто хочу знайти кандидата, який би всiх влаштував! А на рахунок тлумачного словника .... Мажор - це музичний лад (до чого тут Iванюк?)
Старий до Iрина Показати IP 19 Жовтня 2014 19:56
Ірина! Ви не знайдете кандидата який би всіх влаштовув. На то вони і вибори. Кожен має право мати свої симпатії та свій вибор . Я з а обмін думками, а не за голослівне паплюження. Мені імпонує Іванюк , комусь - хтось інший. Давайте обговорювати, а не пригижуватись до рівня мешканців Лугандона. Ми ж зібралися в Європу, а не в Новоросію.
Знаю, що кажу до Старий Показати IP 19 Жовтня 2014 21:06
Насправді, цікава ваша позиція - чому він вам імпонує? Як ви його знаєте: по школі, роботі, дружбі? По громадській, суспільній роботі ви його знати не можете,бо нічого цього не має.Людина піарить себе плакатами та роликами в скаженому темпі до виборів. Під час революційних подій, війни, коли було і є важко надзвичайно - навіщо нам політики, що можуть з собою познайомити не своїми трудами, а піаром? Роботи було з весни - валом. Комбату Айдару пропонували за здачу Щастя десятки млн.дол. - якби він взяв - зажив би, став відомим - ЦЕ УСПІШНІСТЬ? Є в людини гроші, посада в Києві - ради Бога, живіть і радійте! Але мені заявляють, що, коли я проголосую за нього, то він нас ощасливить?! Тут я, як виборець, висловлюю своє почуття огиди за марнотратства під час смертей справжніх патріотів. :З є відчуття по деяких ваших висловлюваннях, що ви є Роман))))
Старий до Знаю, що кажу Показати IP 19 Жовтня 2014 21:43
Романа я знаю з пелюшок. Тому і псевдо у мене "Старий" бо я дійсно вже не молодий. І знаю як цей хлопець пробивався по життю. І батько його не власник банку, а найнятий менеджер був усе життя, банківський працівник - не більше. І за такими як цей Роман майбутнє України. Всі говорять - дайте дорогу молодим, треба міняти В Р , то в сому справа- давайте міняти. Поясніть, чому саме цей Роман викликає у Вас таку протидію . При сому тут командир " Айдару", ми говорило про выборки у Луцьку. Є 16 кандидатів - да вибирайте собі любого. Що ви причепились саме до Іванюка? Вас ніхто не примушує за нього голосувати. Кого Ви підтримуєте врешті решт . Назвіть призівіще. Аг ітуйте "за " а не ""проти" . Дотримуйтесь елементарних цивілізованих правил. Не спекулюйте на чужих звитягах . Не протиставляйте різних людей, і боєць "Айдару" , і робітник на заводі і бізнесмен - усі вони патріоти Украни. Кожен робить свою справу на своєму місці. І ще, дивлячись на Вашу затьонтість починаєш підозрювати про Вашу особисту неприязнь до цієї людини. Ображена жінка - найгірший ворог.
Знаю, що кажу до Старий Показати IP 19 Жовтня 2014 21:59
"Що ви причепились саме до Іванюка?" - ідіть з цієї теми, ви заблукали. Тут "причепились" до нього по темі статті. Старий - не значить мудрий))))
Анонім до Знаю, що кажу Показати IP 20 Жовтня 2014 14:59
Старий значить старий
Знаю, що кажу до Старий Показати IP 19 Жовтня 2014 22:05
І да, мені з вами вже не цікаво дискутувати, ви старий нервозний не вихований чоловік, Прошу вибачення. Ваша думка вже не цікава.
Анонім до Знаю, що кажу Показати IP 20 Жовтня 2014 15:04
Некультурно ображати людей похилого віку.Сама такою скоро будеш
Старому до Старий Показати IP 19 Жовтня 2014 22:56
Може ти і справді старий за віком, але, судячи з твоїх коментів, не за розумом і тим паче не за досвідом. Бо інакше ти б зрозумів, що цей молодик не зібрався в Раду, щоб дійсно захищати простий люд. Він туди хоче, щоб теж стати якщо не олігархом, то хоча б таким собі маленьким олігархіком. А захищатиме він насправді саме олігархат, який є головним ворогом незалежної України. Бо, насправді, не Янукович привів до сьогоднішнього стану, він є лише продуктом системи, назва якої олігархат. Це сталося б рано чи пізно, не за Януковича, то за Тимошенко, якби вона прийшла до влади. І сьогодні не виключено, що Порох вступив у зговір з Путлєром. Про це говорять навіть західні ЗМІ. Зрештою, ми вже сьогодні бачимо, як пишно процвітає бізнес Порошенка, який він, доречі привселюдно обіцяв продати в разі, якщо стане президентом. Тому не треба так наївно захищати адептів олігархату в Україні. Чи може ви це робите не задурно?
Старий до Старому Показати IP 19 Жовтня 2014 23:16
Друже! Пропонуйте свого кандидата. Мотивуйте. Я з повагою віднесусь до Вашого вибору. Покажіть мені серед кандидатів захисника бідних і обездолених, Робін Гуда , який зробить простому люду щастя. Ми живемо при капіталізмі. Вибрали цей шлях 23 роки тому. Тому будуть багаті і бідні. У парламенті кожна партія, кожен депутат лоббіює інтереси тої або іншої бізнесовоі групи. Так у всьому світі. Наша біда в тому , що суспільство немає контролю за депутатами після виборів. А виборці звикли: проголосували і чекаємо коли нам зроблять "красиво". Чекати не треба . Треба постыдно вимагати у депутата звіту , треба перманентний громадський контроль. А якщо не чує - акції громадської непокори , майдан проти конкретного депутата . За свої права і своє майбутнє треба боротися постійно. Бо обери і чесного , і бідного , і патріотичного - його там куплять через місяць. Бо і бідний і чесний хоче жити у Києві у хороший квартирі, їздити на хороший машині , смачно їсти , і.т.п.
Анонім до Старому Показати IP 20 Жовтня 2014 15:05
Терміново повідомьте в СБУ про жахливий зговір
Ірина до Старий Показати IP 19 Жовтня 2014 22:48
Давайте обговорювати. Але з ким? Особисто я дійсно зібралася в Європу і хочу, щоб у європейській країні навчалася і росла моя дитина. І я буду за нього голосувати, тому що мені близьке його мислення. Він порядна людина, хоча судячи з відгуків, то всіх просто "бісить" , що він багатий та "мажор" (хоча його батьків далеко не можна ставити в один ряд з Єремєєвим та Івахівим). По-друге, проблеми накшталт гарячої води, люків, ремонтів у під'їздах - це проблеми місцевого органу самоврядування. Завдання ж депутата ВР лобіювати інтереси регіону та залучення у цей же регіон інвестицій для створення робочих місць. Ось цим п. Роман, судячи навіть з цієї статті, і займається. І тому я буду голосувати за нього, а не за Констанкевич.
Старий до Ірина Показати IP 19 Жовтня 2014 22:55
Дякую за толерантність та відвертість. Виховати у опонентів культуру спілкування можна лише особистим прикладом. На жаль багато людей вважають хамство єдиним аргументом. Але нічого, це пройде як хвороба.
розум до Ірина Показати IP 20 Жовтня 2014 19:14
Лобіює він свої інтереси, а не нашого регіону і йому глибоко начхати, як живуть люди в Луцьку. Просто в Києві він не проб"ється в депутати. Все розраховано на забитого поліського виборця. Іванюк розраховує, що саме його виберуть затюкані волиняни. Так що задумайтесь, чому житель Києва балотується в Луцьку, тому що знає стовідсотково, що його кандидатуру в Києві навіть розглядати не будуть там таких розумних багато.
Анонім до розум Показати IP 20 Жовтня 2014 19:21
Не згідний, що в Києві розумних багато . Не згідний, що волиняни затюкані. Незгідний, що поліщуки забиті.
розум до Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 09:32
Буду радий , якщо це так. Тоді нічого боятися . Розумні і незатюкані волиняни за Іванюка ніколи не проголосують
Анонім до розум Показати IP 21 Жовтня 2014 10:16
А я розумний і незатюканий проголосую за РОМАНА ІВАНЮКА
Санта-Барбара до Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 10:18
100%. У нього ще батько класний
До рабів, які голосу Показати IP 18 Жовтня 2014 23:31
Такі мажори лучан за бидло мають і будуть мати! А лохи за них тільки голосують. Треба голосувати лише за місцевих, тих які дійсно живуть в Луцьку і мають хоч якусь довіру та похвалу від людей!!!!
Анонім до До рабів, які голосу Показати IP 20 Жовтня 2014 14:35
Мамо, ти знаєш як нас люди хвалять. -Хто. доню? - Я Вас, а Ви мене.
Аліса Показати IP 18 Жовтня 2014 23:38
коментар було видалено
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2014 09:54
хто щоб не казав а ВР пройдуть одні гандони які нічого доброго для /Волинян і Украґнців незроблять
Анонім до Анонім Показати IP 20 Жовтня 2014 14:58
До речі дуже корисна річ. Хоч СНІДу не буде
Правдоруб Показати IP 19 Жовтня 2014 10:06
Срач вдався)
Анонім до Правдоруб Показати IP 20 Жовтня 2014 14:33
Висилаю туалетний папір. Адресу в студію!
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2014 16:21
В шию гнати треба , клоун, хто за нього голосувати буде.ВЗЯВСЯ непонятно з відкі ЗА 1 МІСяць до виборів .хватае наглості брехати що може зробити для луцька шось,цирк. Куда ми катимось
Старий до Анонім Показати IP 19 Жовтня 2014 16:54
Кого пропонуєте? Якого клоуна Ви вибрали?
Мазорчук Показати IP 19 Жовтня 2014 17:41
коментар було видалено
сергій петрович Показати IP 19 Жовтня 2014 18:52
Судячи з таких коментарів у Іванюка найвищий рейтинг
Мій Луцьк Показати IP 19 Жовтня 2014 20:33
Як вже це все нас ДІСТАЛО!!! Коли нарешті вже на Україні стане спокій.
Анонім до Мій Луцьк Показати IP 20 Жовтня 2014 14:33
коментар було видалено
Старий Показати IP 19 Жовтня 2014 22:18
Про ображену жінку я вгадав. Нерозділене кохання? Єх жінки , жінки ... Як все просто.
Іван Показати IP 19 Жовтня 2014 22:19
http://jetsetter.ua/ru/Stati/SOBYTIE/Galaujin-v-chest-proekta-Samye-stilnye-ukrainki-2012-Chast-1-Naryady-gostey.html
Анонім до Іван Показати IP 20 Жовтня 2014 14:56
Не можу зрозуміти.Згубив ключ до шифру
оля Показати IP 19 Жовтня 2014 22:22
Мені особисто імпонує що Іванюк не діє так як його конкуренти обливаючи усіх брудом
Марія Показати IP 19 Жовтня 2014 22:29
Дійсно гидко, кли вживаються вислови "морда і бидло", це вища межа культурного рівня симпатиків дуже освічених кандидатів. Саме тому інтелігентні люди проголосують за іванюка
Ірина до Марія Показати IP 19 Жовтня 2014 22:49
Це точно ))
Гостя до Марія Показати IP 20 Жовтня 2014 00:31
А вас уповноважували інші інтелігентні люди на такі висловлювання? Щодо висловів, які вам не сподобались - по-перше, вони не непристойні, а цілком літературні, по-друге - ну, що ж робити, коли саме вони передають суть вашого улюбленого кандидата. До речі, прізвище пишеться з великої літери.
Анонім до Гостя Показати IP 20 Жовтня 2014 14:30
Куди надіслати мандат від конгресу інтелігенції Волині?
колега журналіст Показати IP 19 Жовтня 2014 22:35
А куди поділись два абзаци з оригінального матеріалу рр? Дуже прикольно.
Анонім до колега журналіст Показати IP 20 Жовтня 2014 14:31
Автор зїв, бо йому за них не доплатили.
й Показати IP 19 Жовтня 2014 22:40
Оппа!!!
Анонім до й Показати IP 20 Жовтня 2014 15:08
Оппа, Оппа, Америка, Європа..
вв Показати IP 20 Жовтня 2014 01:10
Дуже примітивна стаття,замовна та брудна,коментар фейкові.
Сашко Показати IP 20 Жовтня 2014 08:01
А те ,що офіс одного з кандидатів і редауція вн знаходяться за однією адресою це випадковість?
Анонім до Сашко Показати IP 20 Жовтня 2014 14:55
Редакція співмешкає з кандидатом по взаємній згоді
Медик Показати IP 20 Жовтня 2014 13:02
Ще в далекі 80-ті дід Романа будучи на посаді нач.охорони здоров"я у Волинській обл. вже тоді зрозумів, що потрібно щось зробить для свого сина Олега, тобто батька Романа, перше, що зробив, приховав велику гуманітарну допомогу для лікарень це ліжка в той час наші хворі лежали на панцирних ліжках, що спина провисала аж до підлоги це і якісна апаратура, не буду перераховувать, скільки на тих складах прийшло в непридатність, поржавіло, коли це все розкрилось, але при цьому всьому, та допомозі М.Романюка влаштував Олега в "Приват банк" заступником, потім відкрили банк де Олег працює до тепер, а тепер тато тягне синочка до влади, їм уже бракує тільки влади. І ви думаєте, що Роман буде дбать про знедолених, песіонерів, інвалідів, яких він в очі не бачив, воно йому ніколи не боліло, проживши в розкоші, їм бракує ВЛАДИ, а ми дурні голосуймо. Люди думайте за кого голосувать! Бо вкинем Щуку в річку.
спостерігач до Медик Показати IP 20 Жовтня 2014 13:38
Підлий брехун з погонялом Медик. Володимир Антонович Іванюк, царство йому небесне, був шанованою, скромною. роботящою людиною. Вся медицина Волині знала і поважала його. Яка гуманітарка у 80-ті роки при Советах, брехав би хоч вміло. На цей час Олег Іванюк ніде не працює-знов брехня.Хто тебе наняв, тобі не соромно дивитись у зеркало? Бог не простить тобі паплюження небіжчиків.Певно помреш від онкозахворювання або довго будеш лежати паралізованим і згадувати свої підлі вчинки
Корінний лучанин до Медик Показати IP 20 Жовтня 2014 14:07
Шановний! Оскільки, я живу в Луцьку, то ця братва мені відома. Те , що Ви написали має місце у житті Луцька. Луцька влада давно потребує СЕРЙОЗНОЇ люстрації ще, як кажуть вчора! Луцьк аж кишить корупціонерами, до яких відносяться бувші партійні та комсомольські функціонери і які зараз при владі. Бувші комсомольці тягнуть до влади свою компартійну братву радянських часів, а ті в свою чергу своїх родичів(синів, дочок). М.Романюк, наприклад, у своїй роботі тривалий час не приймав рішень що будівництва замку Голєвих в старому місці та знесення паркана , який перегородив вулицю. А Голєва, доця компартійної та профспілкової діячки Г.Головенець, яка була 2-м секретарем міському партії. Ось вам логічний ланцюжок звязків. Лише ПЕРШІ ВИБОРИ до ВРУ були чесні, та прозорі!
Анонім до Корінний лучанин Показати IP 20 Жовтня 2014 14:19
Дайош люстрацію Романюка, Голева та Головенець!!!
Корінний лучанин до Анонім Показати IP 20 Жовтня 2014 14:42
Романюк - обраний лучанами голова міськради! Не пишіть примітивних дурниць!!! Тут вибори вирішують його долю і хочеться, щоб лучани не наступали більше на граблі. Ну не місце у владі у подальшому БУВШИМ, вони повинні відійти назавжди! ВСЕ!!! А Романюку - щастя та здоровя!
Суперлюстратор до Корінний лучанин Показати IP 20 Жовтня 2014 14:50
Список БУВШИХ у студію, і я одразу приступаю до люстрації
Суперлюстратор до Анонім Показати IP 20 Жовтня 2014 14:51
У мене давно руки чешуться. Нарешті Закон прийняли.
Братва до Корінний лучанин Показати IP 20 Жовтня 2014 14:53
Цікаво кореш, що тобі про нас відомо. Не вздумай закласти ментам.
Корінний лучанин до Братва Показати IP 20 Жовтня 2014 20:05
ХА-ХА-ХА!!! РОЗСМІШИВ! ЦЕ Є СЕКРЕТ ПОЛІШИНЕЛЯ!
Суперлюстратор до Корінний лучанин Показати IP 20 Жовтня 2014 20:13
Вимагаю оприлюднення секретів братви
. до Медик Показати IP 20 Жовтня 2014 15:00
коментар було видалено
Медик Показати IP 20 Жовтня 2014 15:19
Це правда, про Романюка ,адже це дуже чесна і порядна людина, людина слова і честі, багато об"єктів можна назвать в честь його, тобто "зал. вокзал" ім. Романюка, міст через залізницю ім. Романюка. Як би він балотувався до вер.Ради ми б голосували за нього, здоров"я і успіхів Вам п. Романюк.
Анонім до Медик Показати IP 20 Жовтня 2014 15:23
Що, злякався що Романюк по попі надає
ВОНО до Медик Показати IP 21 Жовтня 2014 07:56
навіть більше, для увіковічнення памяті про нього кладовищу в Гараджі дати почесне імя *кладовище імені Романюха*, а сміттезвалищу в Брищі теж. Лизати зад керівництву треба в міру. Перебор викликає лише сміх
Реаліст Показати IP 21 Жовтня 2014 09:25
Люди, схаменіться! Не читайте підкуплених статтів з брудом, які зомбують Вашу свідомість! Невже не видно, що на сайті всі статті і коментарі спрямовані на просування лише Ірини Констанкевич? Реальні правдиві факти фільтрують менеджери сайту , які видаляють коментарі. Ніякої правди ми тут не побачимо!
розум до Реаліст Показати IP 21 Жовтня 2014 09:34
Цікаво знати твою правду, пане реалісте.
Санта-Барбара до розум Показати IP 21 Жовтня 2014 10:21
Правда вже не видається. Є тількі "Волинська правда"
Правдоруб Показати IP 21 Жовтня 2014 11:06
ВН знову замовні статті друкує. Це добре що населенню Луцька відкрили очі на ще одного негідника, який рветься до влади. але ж не треба таких контрастів. Констанкевич працівники ВН в своїх статтях майже в д*пу цілують, а тут красави. Здається у ВН працюють колишня КГБшнікі, стільки інформації нарили. А про всіх так слабо, чи треба пару рублів дати
Суперлюстратор до Правдоруб Показати IP 21 Жовтня 2014 11:17
Усіх КГБешників треба негайно люстрирувати, як того вимагає Закон
Ім'я Показати IP 21 Жовтня 2014 12:29
Позбирайте своє сміття по Луцьку в усіх закаулках, нероздані стоси газет і листівок на найкращому папері, який тільки може бути. Це не інтелігентно.
Анонім до Ім'я Показати IP 21 Жовтня 2014 12:39
Приймаю передвиборну літературу.Розрахунок туалетним папіром.
Сусідка Показати IP 26 Грудня 2023 17:05
Як почалася повномасштабна війна, Роман виїхав в Мюнхен. з дружиною і дітьми. Його бабка Ольгва Василівна сама розказала все про онука. Ось так він переживає за Луцьк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus