USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Маріуполі - 30 загиблих, з них двоє дітей. ОНОВЛЕНО

24 Січня 2015 16:40
В результаті обстрілу бойовиками Маріуполя загинули мирні мешканці.

За станом на 18:20 кількість жертв обстрілу житлових масивів у Маріуполі зросла до 30. Серед загиблих двоє дітей. Про це повідомив прес-секретар міського голови Маріуполя Олег Калінін в ефірі "Громадського.ТБ", - повідомляє УНН.

"Ми можемо говорити вже про 30 загиблих, з них двоє діток", - повідомив він.

СПИСКИ ЗАГИБЛИХ І ПОРАНЕНИХ

За станом на 17:30 кількість загиблих у Маріуполі мирних жителів досягло 27 осіб. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив секретар Маріупольської міськради Андрій Федай.

"Уже 27 загиблих (двоє діток), 97 поранених (5 дітей). Є дуже важкі", - написав він.

Пошуки загиблих і поранених тривають.

Бойовики “ДНР” в суботу почали наступ на Маріуполь. Про це заявив глава самопроголошеної “республіки” Олександр Захарченко, повідомляє УНН.

“Сьогодні почався наступ на Маріуполь. Це буде найкращим пам’ятником всім нашим загиблим”, — заявив Захарченко в ході покладання вінків до місця обстрілу зупинки у Донецьку, де загинули вісім осіб, а 17 були поранені.

Окрім цього, у Twitter з’явилося повідомлення, що російські військові планують повторний обстріл міста Маріуполь о 18:00.

Згідно із повідомленням, російські війська підтягують “Урагани”. Також, вказано, що українські війська не мають команди на превентивні дії.

Окрім цього, у Twitter з’явилося повідомлення, що російські військові планують повторний обстріл міста Маріуполь о 18:00.

Згідно із повідомленням, російські війська підтягують “Урагани”. Також, вказано, що українські війська не мають команди на превентивні дії.

За станом на 16.40 відомо, що бойовики терористичної організації “ДНР” завдали вогневого удару з Новоазовського напрямку, тобто з непідконтрольної українській владі території. Зброя знищення була спрямовані в густонаселений район міста Маріуполя і вибрано час з розрахунком на велику кількість жертв серед громадян.

Терористи “ДНР” використовували важку артилерію, достовірно володіючи інформацією, під цей обстріл потраплять тільки цивільні.

Таким чином, бойовики цілеспрямовано використовували РСЗВ “Град” проти мирного населення Маріуполя.

У даний час встановлено, що від дій терористів “ДНР” загинув 21 мирний житель, в тому числі 1 дитина, ще 86 отримали поранення, з них - п'ятеро дітей.

Зараз триває огляд місць події, з метою встановлення точної кількості загиблих і поранених.

У результаті обстрілу пошкоджено десятки будівель.

Нагадаємо, о 09.25 бойовики незаконних збройних формувань здійснили черговий терористичний акт — з реактивних систем залпового вогню “Град” вони обстріляли східну околицю Маріуполя.

О 13.30 Мікрорайон "Східний" у Маріуполі знову був обстріляний з "Градів".

(ВІДЕО 18+): Бійці "Азову" евакуюють поранених та вивозять тіла вбитих після обстрілу бойовиками спального району Маріуполя

Обережно! Ненормативна лексика!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus