USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кінологічна команда Ягодина - найпрофесійніша в Україні

22 Вересня 2014 13:28
Згідно з результатами роботи кінологічних команд за 6 місяців цього року Ягодинська митниця Міндоходів посідає перше місце серед митниць Міндоходів, - інформують у прес-службі організації.

«Команда у складі старшого державного інспектора Миколи Пархомова та службової собаки Альт-Джой, нагороджена кубками і дипломом Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Міндоходів, визнана кращою в Міністерстві», - повідомляє виконувач обов’язків начальника Ягодинської митниці Андрій Андрейків.

П’ять пошуково-кінологічних командЯгодинській митниці Міндоходів щоденно задіяні в проведенні митного контролю громадян та транспортних засобів в пунктах пропуску з великим пасажиропотоком. Особлива увага приділяється громадянам, які слідують з країн групи ризику, а саме країн Балтійського регіону, Чехії та Нідерландів.

З початку 2014 року, за безпосередньої участі кінологічних команд, у зоні діяльності Ягодинської митниці здійснили майже 10 тисяч оглядів, в результаті чого припинили 56 спроб незаконного переміщення через митний кордон України тютюнових виробів (вилучили понад 50 тисяч пачок цигарок), чотири випадки особливо небезпечного наркотичного засобу канабісу та один випадок психотропної речовини амфетаміну .

Також слід зазначити, що працівники відділу кінологічного забезпечення митниці припинили 6 спроб незаконного переміщення медичних препаратів, які містять підконтрольні речовини, та три випадки зброї та боєприпасів.

Довідка:

З метою покращення результативності пошуку наркотичних засобів, психотропних речовин, тютюнових виробів і зброї - кінологічні команди Ягодинської митниці Міндоходів щорічно проходять спеціальні курси підготовки кінологічних команд в Департаменті спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Міндоходів в Хмельницькому. Окрім того, кінологічні команди митниці неодноразово брали участь у різноманітних кінологічних змаганнях, зокрема і в міжнародних, та посідали призові місця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus