USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Клімчук поїхав в Осівці - а раптом їм ще й дитсадок потрібен?

6 Вересня 2013 17:44
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук сьогодні відвідав село Осівці, що на Камінь-Каширщині, для зустрічі з місцевою громадою щодо обговорення проекту будівництва у них школи. Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Голова облдержадміністрації сьогодні в рамках робочої поїздки побував у селі Осівці Камінь-Каширського району. Він відвідав місцеву школу, поспілкувався з педагогами та учнями, які, до речі, усі беруть участь у навчальному процесі.

ЧИТАТИ ЩЕ: АЗАРОВ ДОРУЧИВ ВИДІЛИТИ КОШТИ НА ШКОЛУ В ОСІВЦЯХ ТА ПОКАРАТИ ВИННИХ

Борис Клімчук також зустрівся з громадою населеного пункту для обговорення проекту будівництва освітнього закладу.

Нагадаємо, що за дорученням голови облдержадміністрації з 2 вересня там працює група фахівців з управління освіти та науки, капітального будівництва облдержадміністрації з вивчення можливостей планування та фінансування будівництва школи у наступних бюджетних періодах.

«Я так само, як і ви, переймаюся тим, що у селі немає повноцінної школи. Однак запевняю, що докладу максимум зусиль для її будівництва», - наголосив голова облдержадміністрації.

Разом із громадою села прийнято рішення звести в Осівцях загальноосвітню школу I-III ступенів, загальною потужністю на 296 місць. Дитсадок не будуватимуть, адже діючий – комфортабельний та просторий.

ЧИТАТИ ЩЕ: ОСВІТНІ ЗАКЛАДИ НА ВОЛИНІ РОСТУТЬ, ЯК ГРИБИ

Будівництво освітнього закладу розраховано на два наступні роки, загально-кошторисною вартістю – понад 20 мільйонів гривень.

Жителі села Осівці подякували Борису Клімчуку за розуміння та допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинянин Показати IP 6 Вересня 2013 18:47
Ну ж бо всім волинським громадам де є подібні "освітянські заклади" закрити школи,не пустити дітей на навчання! Завтра борода побудує вам школу! Наступили на хвіст-забігались. Так переживають за крісло клімчукиґ.курилюки,хомичі.
тото Показати IP 7 Вересня 2013 09:31
пережиають за крісло найперше ті крикливі вчителиці з осівців. дали б автобуса чи два - і хай би туди-сюди возили дітей до каменя. рівень навчання там набагато вищий, ніж у їхніх осівцях, і дешевше було б. а так думають не про дітей, а про свої зади. а дурні і купилися на "актівісток". скоро на кожному хуторі, де знайдеться якась криклива ... , треба буде будувати і садочки і школи і заводи. я, до слова, 10 літ по 5 кілометрів день у день пішки добирався до школи - і нічого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus