USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Коли на Волині видаватимуть паспорти з електронним чіпом

11 Січня 2016 10:43
З 14 січня в області прийматимуть документи на виготовлення паспорта громадянина України із безконтактним електронним носієм. Нагадаємо, раніше Державна міграційна служба України повідомляла, що розпочинає прийом документів щодо отримання нових паспортів громадянина України у вигляді ID-карток з 11 січня 2016 року.

Яким чином на Волині відбуватиметься оформлення та видача паспорта громадянина України із засобами реєстру - під час оперативної нарди в голови облдержадміністрації 11 січня повідомив виконувач обов’язків начальника Управління ДМС у Волинській області Іван Войцешук.

У грудні 2015 року прийнята постанова Кабміну, яка передбачає, що з 1 січня 2016 року засобами єдиного державного демографічного реєстру паспорт громадянина України, зразки бланків якого затверджено постановою, оформлюється уперше після досягнення 16-річного віку.

Документ виготовляється у вигляді картки, що містить безконтактний електронний носій. Особам, які відповідно до своїх релігійних переконань подали заяви про відмову від отримання такого паспорта, оформлюють паспорт, що не містить безконтактного електронного носія. Відсьогодні Управління ДМС у Волинській області працює в тестовому режимі, а вже з 14 січня прийматиме документи на виготовлення перших паспортів з електронним чіпом.

Обладнання поставлене, завтра розпочнуть заняття з алгоритму дій. До кінця місяця встановлять дві нові станції для виготовлення таких паспортів у Локачах та Любешові, де виділили додаткові кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЛУЧанка Показати IP 11 Січня 2016 14:05
ІІ даром не хочу таких документів, мене влаштовує і нинішній паспорт
проти Показати IP 11 Січня 2016 16:38
тотальний контроль над людьми

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus