USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Коли у луцьких тролейбусах з’являться електронні квитки

23 Жовтня 2016 11:50
«Електронні квитки» планують запровадити у луцьких тролейбусах вже з січня 2017 року.

Про це заявив заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко, – пише Конкурент.

«В кондукторів будуть такі прилади – валідатори, і при видачі кожного квитка кондуктор повинен провести карткою по цьому валідатору, таким чином вдеться електронний облік виданих квитків. Ми розуміємо, скільки проїхало пасажирів. Навіть якщо це пільговик, то все одно треба провести нульовою карткою. Тобто ми можемо побачити, скільки щодня, щогодини їздить пільговиків, звичайних пасажирів», – розповів Григоренко.

З його слів, крім обліку та контролю пасажирів, ця система дозволить контролювати і рух тролейбусів через Інтернет.

Зі слів заступника міського голови, це дасть можливість контролювати графіки тролейбусів. Окрім того, в тролейбусах планують ввести озвучення зупинок.

Так, Сергій Григоренко розповів, що на це виділили 1 мільйон гривень.

Як повідомляло Інфомармаційне агентство Волинські Новини, ЛПЕ позбудеться кондукторів у 2018 році. Зокрема, на підприємстві планують, що протягом 2017 року кондуктори у тролейбусах працюватимуть як гіди, які вчитимуть пасажирів користуватися електронною системою продажу квитків. А вже з січня 2018 року кондукторів, як таких, що приносять підприємству збитки, планують звільнити з ЛПЕ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2016 11:56
Кондуктор проведе по валідатоу і "Ми розуміємо". А зараз сидимо в кабінетах і ні...ра не розуміємо.
Ага Показати IP 23 Жовтня 2016 12:09
Звідки в них гроші на це? ЛПЕ вони ж майже банкрут...
Любарт в шоці Показати IP 23 Жовтня 2016 12:45
...А вже з січня 2018 року кондукторів, як таких, що приносять підприємству збитки, планують звільнити з ЛПЕ...Ну нарешті знайшли істиних винуватців збиткової діяльності підприємства.Тепер заживемо!
Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2016 12:52
Щось одне з іншим не зходиться. Якщо кондуктор буде проводити карткою при видачі кожного квитка цим же ж кондуктором, то про який взагалі електронний квиток іде мова? Просто облік коджного квитка. Можна було просто смартфони в руки подавати щоб рахували, наскільки б дешевше вийшло. Інше діло якщо буде встановлено обладнання яке саме буде "карткою проводити" при купівля квитка в цього ж обладнання будь-яким чином. Щось не уявляю на що пішли ці гроші.
Корінний лучанин до Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2016 13:32
Шановний, ви пишете пусті безглузді пости! Це є ваші особисті проблеми в тому що не розумієте . Ви ще смартфони сюди приліпили. Ай да молодець! Електронний облік давно необхідно було ввести.
нелучанин до Корінний лучанин Показати IP 23 Жовтня 2016 17:07
ви, шановний, мабуть не зовсім усвідомлюєте, що таке електронний квиток. кондуктор дійсно може бути лише гідом, а взагалі-то він не потрібний. так званий валідатор або пробиває на квиткові, який куплений заздалегідь у кіоску або автоматі на зупинці, дату і час поїздки або видає квиток, оплачений банківською карткою, який треба пробити потім на тому ж валідаторі. ні квитків, ні тим більше грошей кондуктор в руки не бере.
Корінний лучанин до нелучанин Показати IP 23 Жовтня 2016 19:37
Шановний, не треба мені лекцій читати, я технічно грамотний і я не кнопко- дав на відміну від вас. Де купувався квиток це не иак ВАЖЛИВО. Важливо те , що ВАЛІДАТОР його реєструє і знімає необхідні дані. І все!!! А до речі, з компютерами і ЧПК я ознайомився ще у 80-х роках, коли ви шановний ще зеленого поняття на мали що це таке! Вчіться краще , аніж когось повчати!
Василь до Корінний лучанин Показати IP 23 Жовтня 2016 22:23
От і просвітили б всіх або мене власне для чого кондуктор буде мені відривати квиток а потім буде проводити карткою по валідатору. Яким способом пасажири будуть купляти квиток в тексті не сказано. Проте сказано що цей валідатор буде слугувати лише пристроєм для обліку, окремо тих хто платиить і окремо тих хто має пільги. Я розумію що наші писаки мають вищу освіту, тому просту статтю написати для простих людей їм не під силу. Чи ви і є той писака? Так, я статтю не зрозумів! І не зрозумів її хоча б тому що декілька років сам успішно розробляю подібні прилади.
...ТАК так до Корінний лучанин Показати IP 24 Жовтня 2016 11:01
процесори на підрахунок пажирів куди всунуть (від "мощьных" обчислювальних машин) - в кабіну водія? Водії тролейбусів також багато збитків приносять підприємству?
Корінний лучанин до ...ТАК так Показати IP 24 Жовтня 2016 19:12
НЕВЖЕ ВИ, ШАНОВНЕНЬКИЙ, ЩЕ ДО СИХ НЕ ВТОРОПАЛИ ЩО ЦЕ ПИТАННЯ ТЕХНІЧНО ВИРІШЕНО для проведення ОБЛІКУ!!! Необліковані пасажири приносять збитки! Усі тут постовики несамовито кричать про МОНЕТИЗАЦІЮ пільг, що мовляв ПЕНСІОНЕРИ тут винні бо їздять безоплатно, забуваючи про те що держава їх надурила із пенсіями .
SET Показати IP 23 Жовтня 2016 15:07
На мою думку було б доцільніше ввести електронні картки (які можна було б купити на зупинках громадського транспорту чи в інтернеті і легко поповнити через інтернет, термінали і т.д.). У вході в тролейбус поставити турнікет і при зчитуванні картки - турнікет прокручувався б і одна людина заходила в тролейбус. Таким чином маємо - електронний реєстр пасажирів + відпадає необхідність в контролерах. Таке доцільно було б запровадити також у всіх маршрутних таксі міста і області. І лише після цього можна буде говорити про прибутковість/збитковість маршрутів і доцільність введення нових тарифів на проїзд.
Молода мама до SET Показати IP 24 Жовтня 2016 11:16
Ну да ... нам ще тільки турнікету невистачає!і так з коляскою неможливо зайти до тролейбусу бо високі спупенкі по перше, по друге далеко паркується від тратуару.... люди мало того недопоможуть підняти коляску тайще постійно обурені бо їм мало місця в транспорті......
СССР Показати IP 23 Жовтня 2016 17:56
Ганьба виганяти людей , де вони будуть гроші заробляти ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus