USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Король Нідерландів і Президент Ірландії привітали юних волинян

27 Грудня 2014 12:12
Директор Канцелярії Короля Нідерландів – Майоран Беукер повідомила Марійку, Бориса та Павла Мовчанів, що європейський монарх вдячний юним волинянам за їх звернення. «Його Величність Король Нідерландів вдячний Вам за лист та добрі побажання». Так написано у листі зі столиці Нідерландів – Амстердаму, - повідомляє «ПроКовель» з посиланням на прес-центр «Дитячі мрії».



Натомість, Президент Ірландії, Майкл Хігінс, не тільки висловив «юним дипломатам» свої найкращі побажання, а й подякував за присвоєння Йому почесного звання людини добра, світла та справедливості! Секретар Президента, Лінда Ферел, зазначила: «вдячні вам за лист та сертифікат. Президент вдячний за вашу вдумливу увагу у листах».

Марійці, Борису та Павлу приємно отримати такий поважний лист з далекого ірландського міста – Дубліна.



Потроху, продовжуючи мріяти, дітвора перетворюється на королів та королев країни мрій. Отже, мрії мають здатність здійснюватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наташа Показати IP 27 Грудня 2014 13:41
А чи приймуть у майбутньому цих діток на державну форму навчання у СНУ на факультет "міжнародних вдносин"???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus