USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ковельчани продовжують боротьбу за дорогу

23 Квітня 2015 21:30
Ініціативна група мікрорайону «Лісництво» у Ковелі приходила на особистий прийом до міського голови. Про це повідомляє ПроКовель.

Нагадаємо, мешканці єдиної в «Лісництві» вулиці Лісова перекрили «розбиту» дорогу, яка пролягає крізь їхнє поселення, аби їх нарешті почула і влада міста, і керівництво Ковельського держлісгоспу, яке на території мікрорайону має лісопереробний цех. Саме цією трасою водії великогабаритних машин доставляють туди деревину і вивозять готову продукцію. Мешканців вулиці Лісової непокоїть нестерпний гул і шум, який постійно лунає з території підприємства, а також жахливий стан дороги, яка в суху погоду більше нагадує пустелю, а дощову – болото. Вони просять замість щебеню і піску покласти там асфальт.

З цими проблемами ініціативна група приходила на особистий прийом до міського голови Олега Кіндера. Однак і після цієї розмови, зі слів людей, нічого не змінилося. Щоправда, єдине чого вони домоглися під час тривалих переговорів з керівництвом держлісгоспу - вивезення з території цеху так званих дробильних верстатів.

Мешканці Лісової наполягають на якісному ремонті дороги, в кінці якої знаходяться 50 земельних ділянок, які виділили для бійців АТО. Начальник відділу комунального господарства міськвиконкому Олександр Балак під час сесії міськради зауважив, що він теж бачить вирішення проблеми в асфальтуванні дороги, однак на це потрібно чимало грошей, яких у міській казні немає.

Докорінно вивчити ситуацію щодо ремонту дороги і встановлення дорожніх знаків міський голова доручив своїм підопічним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
007 Показати IP 23 Квітня 2015 22:18
БАЛАК - балабол.... Обіцянки-цяцянки.
Анонім Показати IP 23 Квітня 2015 22:19
Замість щебеню і піску покладіть нам асфальт.... Шановний мере, замість нашого болота привезіть нам піску і щебеню - ми вам будемо дуже вдячні за це.
Із Луцька. Показати IP 24 Квітня 2015 08:20
А що Балак ще працює? А того хама і грубіяна давно потрібно гнати вср... мітлою. Відхватив мабуть тис. 10 пенсії хай шурує вже. Запитайте любого комунальника чи хтось добре слово за нього скаже. Мурло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus