USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ковельській виховній колонії подарували тренажери

7 Липня 2015 17:05
Громадянин США Вадим Іващенко подарував Ковельській виховній колонії спортивні тренажери.

Про це повідомили в управлінні ДПтС у Волинській області.

У літній період особливу увагу керівництво установи звертає на спортивні заходи для неповнолітніх засуджених.

Так, під час 26 літньої Спартакіади відбуваються змагання з легкої атлетики, змагання з виконання фізичних вправ, змагання з гирьового спорту, а також з футболу, волейболу, баскетболу.

Окрім того, під час вихідних днів відбуваються різноманітні змагання між відділеннями СПС виховної колонії. Ось чому вкрай стало необхідним облаштування сучасного спортзалу в Ковельській виховній колонії УДПтС України у Волинській області.

На запрошення керівництва виховну колонію відвідав громадянин США Вадим Іващенко. Він подолав відстань у тисячі кілометрів, щоб подарувати для установи спортивний інвентар, а саме: гантелі, штангу, V-подібну штангу, лаву для штанги, стійку - на суму 11 тисяч гривень.

Вадим Іващенко відвідує установу вже три роки поспіль. В 2013 році благодійник профінансував заміну старих вікон у спальних приміщеннях відділень соціально-психологічної служби на сучасні металопластикові склопакети, особисто відкривши замовлення та перерахувавши понад 20 тисяч гривень.

Зазначимо, що 30 років тому він відбував покарання в Ковельській виховній колонії. З тих пір, з його слів, установа зазнала великих змін, умови відбування покарань значно покращилися.

Під час цьогорічного візиту гість поцікавився в начальника установи підполковника внутрішньої служби Івана Абрамчука про нагальні проблеми, які існують на сьогодні в виховній колонії, та пообіцяв наступного року відвідати установу також з подарунками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus