USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Козюра заперечує, що пропонував прокурору квартиру

6 Вересня 2016 14:36
Депутат міської ради Андрій Козюра, який є головою комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури, благоустрою та житлово-комунального господарства, переконує, що інформація про пропозицію неправомірної вигоди працівнику прокуратури – наклеп, та називає такі звинувачення "політичним тиском".

Про це депутат заявив під час прес-конференції сьогодні, 6 вересня.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура повідомила, що прокуратура Волинської області розслідує кримінальну справу щодо депутата міської ради за фактом пропозиції надання неправомірної вигоди працівникові прокуратури. Як зазначається, відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 369 ("Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі") КК України, внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

25 серпня депутат Луцької міської ради (ВО "Батьківщина"), представник депутатських комісій з питань містобудування, архітектури та земельних відносин, зарекомендувавши себе представником інтересів низки будівельних компаній, звернувся до начальника відділу прокуратури області з пропозицією надання неправомірної вигоди у вигляді квартири в новому будинку. Таким чином, як йдеться в повідомленні прокуратури, він хотів вирішити питання щодо закриття кримінального провадження стосовно службових осіб відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради, управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області.

«Єдиним представником ВО «Батьківщина» у депутатській комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури, благоустрою, ЖКГ, екології, траспорту та збереження є я, Андрій Козюра.

Вказане інформаційне повідомлення вважаю тиском на мене, перешкоджанням громадській, депутатській та адвокатській діяльності. Крім цього, опублікована інформація завдає моральної шкоди та посягає на мою особисту, професійну та ділову репутацію, а також шкодить репутації та іміджу політичної партії ВО «Батьківщина».

Вважаю оприлюдення і поширення вищевказаної недостовірної інформації політичним тиском зі сторони правоохоронних органів за послідовну та змістовну позицію на сесіях Луцької міської ради щодо низки питань, зокрема щодо критики і недопустимості підвищення комунальних тарифів.

Мною особисто та Луцькою міською партійною організацією ВО «Батьківщина» спрямовано до Прокуратури Волинської області звернення з клопотанням пояснити опубліковану інформацію та на підтвердження надати відповідні документи.

Беру на себе публічне зобов'язання встановити істину у цій брудній та замовній справі. Для цього публічно звертаюсь до керівництва Прокуратури Волинської області та Генеральної прокуратури офіційно прокоментувати вказану інформацію щодо внесення до ЄРДР відомостей про порушення щодо моєї особи кримінального правопорушення в максимально короткі строки. Крім цього, готовий прийняти участь у будь-яких публічних дебатах з цього приводу з керівництвом прокуратури Волині. Зі своєї сторони готовий з'являтись на всі необхідні процесуальні слідчі дії та всебічно сприяти слідству для встановлення об'єктивної істини по справі», - заявив під час прес-конференції депутат.

Окрім того, депутат просить назвати ім’я прокурора, якому він «пропонував квартиру». Переконує: про кримінальне провадження дізнався зі ЗМІ, повідомлення по відкриття кримінального провадження він не отримував. А публікувати інформацію про партійну приналежність та входження до складу комісії на його думку – таємниця слідства. Та переконує, що в прокуратуру його ніхто не викликав.

Натомість, як переконує Андрій Козюра, це повідомлення нанесло моральну шкоду йому та завдало удару по його діловій репутації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
ВО "Матьківщина" Показати IP 6 Вересня 2016 14:40
Викрутиться г*****
Татківщина до ВО "Матьківщина" Показати IP 6 Вересня 2016 18:00
Ще напишіть, що Козюра їх взує )))
нхя не смішно до Татківщина Показати IP 7 Вересня 2016 10:52
Анекдот. Судилось два євреї - прокурору дали 3 роки.
222 до ВО "Матьківщина" Показати IP 7 Вересня 2016 07:33
коментар було видалено
лучани Показати IP 6 Вересня 2016 14:49
Шапка горить.... У секті кремлівської стукачки Тимошенко всі такі.
Ярик Показати IP 6 Вересня 2016 15:22
Ні скаже що да, явно буде писати розумні листи відмазувати , чомусь іншого не сказали прізвища а саме його. Значить він такм фігурує. Аби хоч доказали, щоб хоч один депутат відповідав за свої делишки
Абрам Показати IP 6 Вересня 2016 15:42
Шкода,що серед наших є ще такі дурні,які не вміють запропонувати.Нам такі не потрібні.Місце на нарах нешановний Козюра.
ххх Показати IP 6 Вересня 2016 15:51
на тій козлюрі давно вже шапка горить ясним вогнем
Укроп Показати IP 6 Вересня 2016 15:56
Очкуєш, буратінко ти наш. Конец то блізок
123 Показати IP 6 Вересня 2016 17:02
Козяра паталогический лжец и хапуга.
Укр Показати IP 6 Вересня 2016 17:10
У цього клоуна куми бувший прокурор Веніславський, нинішній Корецький, вони то кумувались то гризлись за грошові потоки, один одного достойні.
Порадник Показати IP 6 Вересня 2016 17:40
потрібно було б Козюрі у цьому депутатському зверненні задати таке запитання: Чи правомірно я Козюра провів реконструкцію кафе Буратіно, чи завдав своїми діями шкоди громаді та мешканцям будинку де розташоване кафе. Якщо незаконно, то покарайте мене.
Руссо Показати IP 6 Вересня 2016 18:02
Пора розпочати масштабну кампанію КОЗЮРА ПРОТИ ПРОКУРАТУРИ І ПРОКУРОРІВ!
Сам Показати IP 6 Вересня 2016 18:09
Козюра, подивись в коментарі, порівняй скільки +, а скільки -, і цим про тебе все сказано. Більше добавити нічого!
сину Показати IP 6 Вересня 2016 18:18
Якщо займеться Луценко то усе віддаси і дідову хату в селі...
Суддя Дред Показати IP 6 Вересня 2016 18:21
Подивіться на це мурло! Воно ж тіко думае" гавкайте,гавкайте, я цю проблему все одно рішу" нема снайпера на Іуду..
волинянин Показати IP 6 Вересня 2016 21:47
О Боже невже він такий тупий? Він довідку брав у психіатра коли йшов у депутати?
Лучанин Показати IP 7 Вересня 2016 08:15
Козюра хабарник та рішало в нього нема нічого святого,яка ділова репутація,хай ще відповісьть за будівництво на болоті перед мостом Ковельськоі в забороненій зоні де проклали вже дорогу .
світило Показати IP 8 Вересня 2016 09:51
Козюра діє і живе заради власної наживи і вигоди.Варто наказати за такі речі жорстко і безповоротно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus