USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кращі підприємці, малий та середній бізнес на Волині. ФОТО

29 Серпня 2013 14:27
Губернатор області привітав кращих представників бізнес-структур області з нагоди Дня Підприємця. Розповів про важливу роль малого та середнього бізнесу, та його вклад у розвиток держави.

Під час засідання в овальній залі приміщення облдержадміністрації губернатор Волині наголосив на важливості цього сегменту економіки: «Малий та середній бізнес – це мрія України, та її основне завдання. В тих економічних реформах, які проводить Президент України, роль малого та середнього бізнесу має бути домінантною. Крім того, що ви насичуєте ринок товарами та послугами, ви сприяєте зниженню рівня безробіття, створюєте нові робочі місця».

Борис Петрович як приклад навів конкретні цифри: малий та середній бізнес по області дає зайнятість більше, як 100 тисячам людей, – а це, мовляв, чверть працездатного населення області.

Відзнаки вручили керівникам більш ніж десяти підприємств Волині. Подяку Прем’єр-міністра України отримав президент компанії «Тигрес» Падука Сергій Борисович, Почесних грамот облдержадміністрації удостоїлись керівники підприємств «АМіЛА» (селище Турійськ), «Гербор-Холдінг», (Володимир-Волинський), «Забіяка» (Забороль Луцького району), «Реконбуд» (Нововолинськ), «Хайберрі» (село Старий Чорторийськ Маневицького району), а також підприємці і водії служби «Максим-таксі» та «Сім-таксі».












«Нехай кожна справа, яку ви починаєте, буде успішною та вдалою. Працюйте на себе, працюйте на свою родину, і знайте – цим самим ви працюєте на Україну», - побажав наостанок губернатор області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
просто Показати IP 29 Серпня 2013 15:55
брєд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus