USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кривіцького перевели з посади керівника Волинської митниці ДФС

4 Липня 2018 17:12
Віктор Кривіцький більше не очолює Волинську митницю ДФС.

Як повідомляє «Урядовий портал», його призначили виконувачем обов'язків заступника голови ДФС.

Зазначається, що Кабінет Міністрів України за поданням керівника ДФС і в.о. Міністра фінансів прийняв рішення про призначення двох в.о. заступників голови ДФС. На посади призначені Євген Бамбізов, який очолював Офіс великих платників податків Державної фіскальної служби, та Віктор Кривіцький, який до призначення очолював Волинську митницю ДФС.

Нагадаємо, Віктор Кривіцький приступив до роботи на посаді виконувача обов’язків керівника Волинської митниці ДФС у жовтні 2016 року. У грудні 2016 року Кривіцького призначили начальником Волинської митниці ДФС.

Як повідомлялося, на Волині спалахнув скандал у зв’язку із заявами працівника митниці Петра Євтушка про те, що її очільник Віктор Кривіцький був причетний до незаконної схеми ввозу товарів із Польщі. Так, переповнені товаром автомобілі на митниці нібито фіксують як порожні. Своєю чергою, на міжнародних пунктах пропуску це заперечують, а за справу взялися прокуратура та СБУ. Після того, як Петро Євтушок публічно розповів про корупцію на митниці, його звільнили «за перевищення службових повноважень».

Читати ще: Від $5000 за вхід у новий штат митниці: журналіст озвучив «прайс» від Кривіцького

Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця звернувся до Генерального консула Польщі в Луцьку Вєслава Мазура з пропозицією об’єднати зусилля в боротьбі з контрабандою на волинській митниці. Для цього він пропонував забезпечити спільний доступ до польських митних баз, аби мати достовірну інформацію щодо товарів, які ввозять в Україну, а також створити спільну групу фахівців із представників обох держав, що займатиметься подоланням корупційних схем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
опа Показати IP 4 Липня 2018 17:43
Ото наказали за корупцію!!!
АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА до опа Показати IP 4 Липня 2018 19:03
Ага. "Послухали лисичку - І щуку кинули у річку!".
Луцьк Показати IP 4 Липня 2018 18:52
... І "щуку" кинули у річку))))),... немає слів - поле чудес в стране дураков!©
Опа-опа Показати IP 4 Липня 2018 19:06
Євтушку всеодно крісло не світить !
Тетяна Показати IP 4 Липня 2018 21:49
Вам до Євтушка як до неба рачки. Це розумнійший чоловік, чесний і правдивий. Він розповів правду, ви ж митники добре це знаєте і замість того, щоб його підтримати то ви боїтеся якогось крівіцького. От його вже і нема!
Бамб Показати IP 4 Липня 2018 21:53
Не дарма через Волинська митницю заходять "бляхи" а виходить бурштин. Правильно Вітя поділився касою. Слава Україні
Di Показати IP 4 Липня 2018 22:43
це просто п... Нема слів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus