USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кубок України з мотокросу: волиняни порадували

24 Жовтня 2014 12:10
Кубок України з мотокросу (західний регіон) відбувся нещодавно на мототреку урочища «Люблинець».

Це були особисто – командні змагання. В них взяли участь 7 команд, 36 спортсменів з Рівного, Львова, Червонограда, Луцька, Ковеля, Хмельницького з міста Любліна (Республіка Польща) демонстрували свою майстерність на ковельській трасі.

Про це повідомляє прес-служба Ковельської міської ради.



Заїзди відбувались на мотоциклах: 500 куб. см.; 150 куб. см.; 85 куб. см.,; 65 куб. см.; 50 куб. см..

У заїздах на мотоциклах 500 куб.см. І місце зайняв майстер спорту Андрій Буренко (Луцьк), ІІ – майстер спорту Юрій Наумчик (Ковель), ІІІ - Станіслав Огороднік (Львів).

На мотоциклах 85 куб.см. І місце посів майстер спорту Олександр Чура (Луцьк), ІІ - Владислав Забощук (Луцьк) , ІІІ – Юрій Бриль (Рівне).

Варто відзначити наймолодшу групу учасників, де в заїздах на мотоциклах 65 куб. см. І місце виборов вихованець Ковельської школи мотоциклетного спорту дев’ятирічний Олександр Балецький.

Згідно з підсумками видовищних змагань І місце здобула команда федерації Волині, ІІ – Львівської федерації, ІІІ – Хмельницької.



Під час урочистого закриття змагань секретар Ковельської міської ради Михайло Гетьман та президент обласної федерації з мотокросу Юрій Савчук нагородили кубками, грамотами та медалями призерів та переможців в командно-особистому заліку.

Оргкомітет змагань та федерація мотоциклетного спорту Волині щиро вдячні усім причетним до організації змагань за підтримку і допомогу в проведенні Кубка України з мотокросу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
діма Показати IP 24 Жовтня 2014 22:29
Буренко the best

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus