USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кварцяний розповів, де футбол, а де мер і губернатор

29 Травня 2015 20:02
Звинуватив владу у тому, що вона далеко від народу, зокрема й футболу, головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний. Більше того, провівши аналогію із Президентом України Петром Порошенком, він сказав, що місева влада наразі - десь на «бронзовій волинянці, чи то жигулях, чи hyundai», - де завгодно, але не з народом.

Так, аналізуючи матч з донецьким «Металургом», який завершився нічиєю (1:1) під час післяматчевої конференції, він позитивно оцінив як гру, так і сезон в цілому.

«Ніколи не було так морально важко працювати, як в цьому році. Грали цілий сезон на комсомольському ентузіазмі, тому критикувати немає за що, - десь щастило, десь ні», - прокоментував він.

«Вони йдуть у відпустки з порожніми кишенями, порозуміння є, слова є, а от дій ніяких для вирішення проблеми немає. Футболісти чітко виконали свої обовязки, попри усі фінансові негаразди», - сказав Кварцяний.

З його слів, футболісти заслужили хороших слів, мовляв, сьогодні їм було важко грати, але вони налаштувалися, хотіли виграти, утім не вийшло.

Власне, про сьогоднішній матч, то він лишився більше задоволений, аніж навпаки. Єдине, що його обурило, так це «тупість Редвана Мемешева, який грав, мов п’яний музикант на банкеті». Окрім того, Кварцяний пояснив заміну Гала Шіша, який, зі слів тренера, грав дуже повільно, так само не міг динамічно приймати рішення та вчасно реагувати.

Загалом сезон тренер оцінює твердим «нормально», однак каже, що рік видався непростим. Були, мовляв, спроби навіть розвалити команду - перейти на інші види спорту.

«Але я завжди кажу: є два види спорту: футбол та всі інші. Проте влада - далеко від спорту, від футболу. Наш губернатор - як Порошенко, десь там - на бронзовій волинянці, чи то жигулях, чи hyundai. А мер? Все будує-будує, а в результаті - нічого немає, одні проблеми з будівництвом. Палиця понабудовував спортивних майданчиків? І що? Вчителі їх позакривали на ключ, діти тільки ходять і дивляться? Де влада… немає.

А ви бачили, щоб депутати ходили на матчі? Ні. Якщо піде губернатор, підуть і депутати області, піде мер - підуть місцеві. Показуха. Але ж нікого немає. Депутатство в них для того, щоб бути далеко від людей», - резюмував Кварцяний.

Окрім того, він заперечив інформацію про те, що має якийсь бізнес - чи то фабрики, чи магазини. «Якби в мене щось таке було, я б обов’язково віддав це футболу», - сказав тренер та подякував працівникам клубу, усім ультрас, вболівальникам, які протягом цілого сезону були з командою і дома, і на виїздах.


Своєю чергою, головний тренер донеччан Володимир П'ятенко, попри чутки, які ширяться мережею, переконував, що його команда існуватиме і надалі. Мовляв, їх керівники пообіцяли продовжити фінансування, питання - лише в тому, де базуватиметься клуб.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Спортсмен Показати IP 29 Травня 2015 21:11
Віталію Володимировичу!. Не гнівіть владу. Адже Ваш клуб "прибрав" до рук стадіон "Авангард", футбольний стадіон "Підшипник", поле в Теремно, в школі інтернат на Дубнівській і заборонили там доступ дітей до занять, а свої обєкти Ви використовуєте лише для проведення офіційних ігор. Так само чинять і директори шкіл, де побудовані майданчики з штучним покриттям. Вони не хочуть , щоб після тренувань ваших команд було знищено те, що зроблено. Адже за це Ваші тренери не несуть ніякої відповідальності. Своє ви бережете, а на чужому Ваші команди роблять безлад. З таким підходом за пару літ ми знищимо те що у нас є. Тому маєте своє і використовуйте, а в комунальну власність не пхайте носа.
Коріннипй лучанин до Спортсмен Показати IP 29 Травня 2015 22:15
Слухай, так званий "СПОРТСМЕНЕ", я тобі нагадаю що ФК ВОЛИНЬ грає у премєр-лізіУКРАЇНИ і команда повинна мати відповідну базу і до того ж хорошу і стадіони . Бо це є такі міжнародні вимоги та показує рівень футболу у клубі! У західному регіоні УКРАЇНИ тільки ТРИ КЛУБИ які є у премєр-лізі і одним із них є ФК ВОЛИНЬ! А Волинь у цьму році грала гідно і завдяки КВАРЦЯНОМУ В. ФУТБОЛ у Луцьку існує завдяки КВАРЦЯНОМУ, тому що він ЖИВЕ ФУТБОЛОМ ! Кварцяний правий а всі 100%, що футбольні майданчики біля шкіл переважно ЗАКРИТІ бо вчителі їх позакривали на замок і тримають їх для показухи ! І любителям футболу, не тільки школярам, не можливо пограти. Те що замки на цих майданчиках висять я не раз бачив.
Лех до Коріннипй лучанин Показати IP 29 Травня 2015 23:04
підіть на київську площу і подивіться як діндіберін прихватизував спортмайданчик і які матюки від нього линуть до дітей.
Корінний лучанин до Лех Показати IP 29 Травня 2015 23:17
Ну навіщо мені цей Дендиберін ? Може , те що ви кажете і правда, мені цього не знати. Якщо це так, то він людина непорядна .
КОРІННИЙ ВОЛИНЯНИН до Коріннипй лучанин Показати IP 31 Травня 2015 11:24
Кварцяний як фахівець не викликає ніяких заперечень. Він, можливо, найбільше зробив для розвитку футболу на Волині. Але навіщо приватному клубу, який є бізнесовим проектом, кивати на владу. Нехай за фінансовий стан вболівають власники команди. До речі, хто вони? А щодо того, ходити чи не ходити на футбол у Луцьку, відповідь дуже проста. Доки команда не буде укомплектована вихованцями волинського футболу хоча б відсотків на 50, ніхто з волинян не буде поспішати на матчі прем"єр-ліги. Дуже смішно звучить у виконанні фанів "Волиняки, вперед!", коли на полі збірна Сербії і Північної Африки. Годилося б краще :"Волиняк у команду!". Вони грають де завгодно (Росія,Польща,Білорусія,Німеччина), тільки не в Луцьку. Хто б що не казав, але саме в цьому причина напівпорожніх трибун.
Корінний лучанин до КОРІННИЙ ВОЛИНЯНИН Показати IP 31 Травня 2015 14:18
"Доки команда не буде укомплектована вихованцями волинського футболу хоча б відсотків на 50, ніхто з волинян не буде поспішати на матчі прем"єр-ліги. " А що у ФК ВОЛИНЬ є гідний резерв для основи у премєр -лізі ? Його, цей резерв , треба виростити та підготовити ! Якщо йти по цьому шляху, то ФК ВОЛИНЬ треба вийти із премєр-ліги, опустися на лігу нижче , укомплектувати тільки волинянами і іншими українськими гравцями для набуття досвіду та техмайстерності по іншому бути не може!!! Проблема легіонерів , це проблема у футболі загальна- вона є у всіх клубах ЄВропи ТА СВІТУ ЗАГАЛОМ. В УСІХ КЛУБАХ Є ЛЕГІОНЕРИ ! ЩО, В КЛУБАХ ІТАЛІЇ ГРАЮТЬ ТІЛЬКИ ІТАЛІЙЦІ НА 50%? ПОРОЖНІМИ СТАНУТЬ ТРИБУНИ, ЯКЩО ФК ВОЛИНЬ зникне із премєр-ліги і буде показувати погану гру гравців!!! А гравцям ще треба платити ЗАРПЛАТУ , навіть і "вихованцям волинського футболу" про яких ви згадуєте бо вони будуть на контракті. Без зарплати і вони повтікають у РОСІЮ, ПОЛЬЩУ, БІЛОРУСІЮ і т.д.
Партизани до Спортсмен Показати IP 30 Травня 2015 06:14
Кварцяний перестань брати гроші за програши. Бо нічого неврятує.
Анонім Показати IP 29 Травня 2015 22:15
мільйонеру легко говорити про те, щоб хлопці почекали з зарплатою, легко самому, між іншим, депутату інших депутатів критикувати і владу, виходить, всі кругом барани і нікому його футбол не потрібен, а може самому менше звіздєть про допомогу, а закачати рукави і пахать, ви ж, як не як, шановний наш, ще й прєзідєнт клубу, а не його балтун...
Ярослав Показати IP 29 Травня 2015 22:33
Віталію Володимировичу Ви справжній патріот своєї справи.Честь Вам і хвала !.
дивно Показати IP 29 Травня 2015 22:42
Кварцяний зробив для себе не фабрику чи завод,а футбольний клуб.І працює клуб ,як приватне підприємство на його карман.Хіба з продажу гравців чи проданих матчів місто отримало хоч копійку?То чому його приватній справі повинен допомагати мер чи губернатор?Їм що не має більш кому допомагати?
Корінний лучанин до дивно Показати IP 29 Травня 2015 22:59
Ти , що шановний , хворий чи що? Ти зроби те, що зробив КВАРЦЯНИЙ а потім щось "вякай" критичне!!! Кварцяний - ФАНАТ ФУТБОЛУ, він живе ним і я це знаю. Він ще колись по молодості був тренером футбольної команди "ПРИЛАД" (із прибор- заводу), яка теж добре грала і стала чемпіоном серед любителів. А на лузі, де зараз НОВА ЛІНІЯ і житловий будинок , ми в обідню перерву грали у футбол і Кварцяний теж грав з нами. Це я до того кажу, що Кварцяному манна небесна не падала, що він здобув своєю працею і наполегливістю !!!
дивно до Корінний лучанин Показати IP 29 Травня 2015 23:32
Перепрошую,але я не сказав,що він нероба чи не заслужив подяку за свою працю.Я тільки сказав,що не правильно просити про допомогу в сітуації,коли є кому допомагати,крім заможної людини Кварцяного.Як ви думаєте,він щось заплатив в казну з продажу Хачериді,Девіча та ін.
Корінний лучанин до дивно Показати IP 30 Травня 2015 10:13
Ну це ж платить клуб, а не особисто тренер! У клубу є своя фінансова структура та і звітність перед ДФС. Ось і ДФС нехай цим займаєтьс , бо її компетенція. По моєму, тут ДФС ніяких зауважень не озвучувала то звідки у вас це?
Фанат Показати IP 29 Травня 2015 23:12
Я сьогодні бачив на матчі двох депутатів міської ради - Богдана Шибу і Віталія Кварцяного. Дякуємо їм що вони з народом
Фанат до Фанат Показати IP 30 Травня 2015 18:12
Дякуємо Богдане Павловичу, що не забуваєте про себе нагадувати в коментарях. Ще й Дендиберін був.
стоп Показати IP 29 Травня 2015 23:36
ви просто слипи не бачите що волинь тренуеться на поли сну а свои поля береже
скай Показати IP 29 Травня 2015 23:38
фк волинь не купив ни одного спортмайданчика усе отримали задарма по блату
не пацик Показати IP 30 Травня 2015 07:43
ніколи навіть не припускав що футбол це спорт ? спорт це легка атлетика-гімнастика- що гармонічно розвивае людину і дае здоровья : Остальне це комерційний прибуток- масове видовище з політичним присмаком для викачування грошей : Так же само ніколи неповажав охотників зі зроею в руках які відстрілюють звірину -бо це гірше бидла яке комплексуе від того що природа зробила його чи все стадо неповноціними : -вудочка- тишина- спокій -легенький вітерець-термос чаю -час для роздумів : Згадайте Райкіна (22 бугая бегают по полю за мячом -ім би динамо до ноги прикрутити-)-мудрий бів чоловік : Футбол це бізнес- гроші- шахрайство-політика-трагедіі-зрада- і промивання мізгів баранам з чебереками і пивом в руках !!!
Лучеськ Показати IP 30 Травня 2015 08:31
Бачив всяких баранів,но такого як ти полішук барана ще не бачив. Та і назвався ти-" не пацик" Ха-ха-ха.
не пацик до Лучеськ Показати IP 30 Травня 2015 08:42
смііся земляче-смійся : аби тільки шкоди неробив : якщо лучеськ вважае що поліщуки барани то нас багато !!!
Футболіст Показати IP 30 Травня 2015 08:42
Пане Кварцяний, якщо ви не бачите серед вболівальників депутатів,то ви не цікавитесь просто цим питанням. Серед вболівальників є не тільки депутати, а й поважні депутати облради і я бачу їх часто. А влада? Це її право. Хтось любить котлети,а хтось борщ.
Корінний лучанин до Футболіст Показати IP 30 Травня 2015 10:31
РЕПЛІКА:...... а хтось бджоли, мед та пасіку! Це дуже погано коли владці не займаються спортом. Погляньте лише на ГУНЧИКА, та в нього комплекція ГРУШІ ! Він жодного разу не підтянеться на перекладині. Назвіть, будь ласка цих "поважних депутатів" а не просто голослівно говоріть. Яке у влади право.... Ну не смішіть цим. Дуже приємно коли людина у владній структурі просто ТЮХТІЙ чи АЛКАШ ? Та хіба ця людина може бути прикладом? Окремі наші владці просто позапливали жиром і це видно, треба лише поглянути на них - ТУТ КАРТИНА МАСЛОМ!
а нах Показати IP 30 Травня 2015 10:54
Навіщо нам такий футбол, що все за бабкі. Дайте на спортшколи то бабло що ви витрачаете на купленних гравців, і будемо вирощувати своіх футболістів. А то як дерибан бабла то самі, а як скрутно всі мають допомагати.
дпз 28 Показати IP 31 Травня 2015 00:52
дай вам БОГ здоровья ВВ Кварцяний ...поки ви э ,э футбол в Луцьку ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus