USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Латвійський журналіст відзняв фільм про кохання та зону АТО

28 Липня 2016 17:05
Атіс Клімович, латвійський журналіст-міжнародник, який неодноразово відвідував «гарячі точки» у світі, відзняв документальну стрічку про війну на сході України, аби відкрити очі «дрімаючій Європі, та сліпій Америці».

Про це йшлося, 28 липня, в конференц-залі готелю «України», під час брифінгу «Латвійські друзі МДС».

Автор фільму, переконаний, що якби Латвія не була у складі НАТО, то з апетитами російського агресора така війна була б у них навіть раніше, ніж у Грузії та в Україні. Саме тому латвійці не можуть стояти осторонь проблеми гібридної війни на Україні.

«Маю надію, що фільм вийде цікавий, дуже важливо, аби його подивилося якнайбільше людей у всьому світі. Ми зобов’язані зробити все, аби відкрити очі дрімаючій Європі, та сліпій Америці» - розповідає автор.

Як розповідає Атіс Клімович, головні герої фільму - це двоє його знайомих, Петро і Катя. Петро родом з заходу України, а Катя – із Запоріжжя. Вони медики, разом пройшли Майдан, де познайомились та закохались. У лютому цього року пара одружились.

«У центрі сюжету - їх розповідь про Майдан, що вони бачили, відчували, чого боялися. Про те, як Катя лікувала людей, а Петро ризикував життям під кулями в лютому 2014 року. А потім сюжетна лінія перенесеться до наслідків Майдану, прямо на схід. Там уже у фільмі будуть інтерв’ю солдатів, командирів, які відверто розповідають про жахи війни» - анонсує свою роботу автор фільму.

Фільм має вийти в кінці року 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus