USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучан інформуватимуть про перейменовані в рамках декомунізації вулиці

1 Липня 2016 12:09
Інформаційні таблиці з переліком перейменованих у рамках декомунізації вулиць та картою їх розміщення пропонують встановити на зупинках громадського транспорту у Луцьку.

Про це йшлося під час 10-ї сесії Луцької міської ради 30 червня.

Секретар міськради Юлія Вусенко у запиті до міського голови зауважила, що у зв’язку з декомунізацією, яка успішно реалізовується в країні, у місті нещодавно перейменували низку вулиць. Зокрема, вчора, 30 червня, Луцька міська рада перейменувала вулицю Московську на честь волинського співака та композитора В'ячеслава Хурсенка, який трагічно загинув 8 вересня 2009 року.

Юлія Вусенко просить розглянути можливість розміщення інформаційних таблиць на найближчих зупинках громадського транспорту з інформацією про нові назви вулиць та карти розміщення цих вулиць у кварталі.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
я Показати IP 1 Липня 2016 12:30
У нас є герої які гинуть на сході От чиї імена потрібно давати вулицям
Житель вулиці Москов Показати IP 10 Липня 2016 14:47
Для чого перейменовувати вулицю,коли більша половина жителів цієї вулиці проти!!! Це стільки тяганини з документами тепер! Вже справді, перейменували на когось з героїв,що загинули на сході....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus