USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучан кличуть плести маскувальні сітки

4 Липня 2015 15:58
Маскувальні сітки для бійців АТО плетуть у центрі міста. До цього процесу кличуть долучатися всіх небайдужих лучан, адже підрозділи, які діють в зоні АТО, потребують по декілька таких сіток.

Сьогодні, 4 липня, волинські активісти організували плетіння маскувальних сіток на Театральному майдані. Як розповів один із співорганізаторів, активіст Володимир Бут-Гусаїм, до цього заходу долучилося чимало громадських організацій.

Такий захід в людному місці вирішили організувати тому, що заявок від військових на маскувальні сітки поступило чимало, а в навчальних закладах, які найбільше допомагають з сітками, нині канікули.

Так, за допомогою звернулися батальйон «Айдар», спецрота «Світязь», 14 та 58 бригади. Причому, їм потрібні не одна-дві сітки, а декілька, аби накривати машини і різні об’єкти.

Власне, такі акції активісти обіцяють робити постійно, не обмежуючись один днем. Сьогодні, приміром, вже майже сплели 3 сітки. Планують до кінця дня змайструвати хоча б шість таких сіок.

Прикро, додають активісти, що чимало перехожих не хочуть присвятити хоча б 10 хвилин свого часу такій потрібній справі. Мовляв, лучани погоджуються, що маскувальні сітки дуже потрібні, але минають їх, посилаючись на зайнятість.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 4 Липня 2015 17:36
Давайте анонси коли будуть плести і де. Я прийшов би, але не знав що така річ відбувається,
головнокомандуючий Показати IP 4 Липня 2015 23:06
Скільки потрібно дурити людей ,плетіть а ми бобло спишем,на яхти не вистачає,може американців попросити чи європейців ? В НИХ КРАЩЕ ВИЙДЕ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus