USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучан запрошують у родинний заклад із «балакучою» назвою

8 Лютого 2016 09:00
Що таке «балакучі паляниці», де у Луцьку діти можуть відчути себе в екзотичних казкових країнах, а дорослі – потеревенити, ласуючи стравами італійської кухні чи вболіваючи за улюблену команду, можна дізнатися у піцерії із веселою назвою «Теревені».

Вже впродовж чотирьох років у Луцьку працює родинна піцерія «Теревені», заклад з особливою атмосферою, де готують чимало видів «балакучих паляниць» (піцу за італійськими рецептами), а окрім смачних страв завжди знайдуться розваги для найвибагливіших відвідувачів будь-якого віку.

Від решти піцерій «Теревені» відрізняє енергетика закладу: про те, що сумувати відвідувачам не доведеться, свідчать вже перші назви страв у меню, наприклад, «Гострий язичок», «Балакуча теща» чи «Пан лосось». Найвибагливіших клієнтів, які бажають вигадати піцу за індивідуальними вподобаннями та дати їй назву, запропонують обрати інгредієнти за власним смаком.

Меню не обмежується піцою, тож поласувати гостям закладу пропонують холодними закусками, салатами, супами, гарячими стравами та десертами.

Любителі гучних компаній залюбки проведуть час за куштуванням смаколиків, коктейлів чи живого пива, оглядаючи матчі улюблених футбольних команд на великому екрані, а закоханим буде затишно у невеликому VIP-залі.

У піцерії раді бачити кожного гостя – від поважного панства до найменших діток. Якщо дорослих розважать оригінальні назви страв та теревені у приємній компанії, то найменшим відвідувачам теж не буде причин для нудьги. Вирушити у «Подорож до екзотичної Індії» чи «Королівства кольорових кульок», розважатися з кумедним Посіпакою чи з піратами діти можуть щонеділі під час безплатних розважальних програм. Постійно у кафе діє дитяча кімната, де маленькі відвідувачі можуть переглянути мультфільми та погратися іграшками. Відчути себе кухарями, власноруч приготувавши смачну піцу, юні відвідувачі мають можливість під час майстер-класів.

Холодними зимовими вечора тут можна зігрітися ароматним глінтвейном, а у теплі дні літа роботу розпочинає літня тераса – доки дорослі насолоджуються відпочинком на свіжому повітрі, дітлахи можуть досхочу побавитися на ігровому майданчику.

Потеревенити за апетитною гарячою піцою, відпочити з усією родиною чи відсвяткувати день народження можна у затишній сімейній піцерії «Теревені» щодня з 11.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Микола Показати IP 8 Лютого 2016 09:27
Гарні фото
ольга Показати IP 8 Лютого 2016 09:30
класна піцерія!!! піца ну дуууже смачна!!!
Джулія Показати IP 8 Лютого 2016 14:05
Відкрили б у Луцьку кафешку-малюпусіньку-БЕЗ ДІТЕЙ. Щоб спокійно посидіти і чути одне одного.
Пакус до Джулія Показати IP 9 Лютого 2016 09:11
Тоді зразу хай відкривають без биків, які ржуть на пів заклалу і без людей, лиця і фігури, яких мені не подобаються...
віто до Пакус Показати IP 9 Лютого 2016 11:50
то іди в "Теревені", там ні людей, ні биків зовсім, як бачиш, немає. Ти будеш першим.
Пакус до віто Показати IP 9 Лютого 2016 12:56
Хамовита бичка, яка не любить дітей тут в нас ти. ВЕРСАЛЬ ЧЕКАЄ.
Анонім Показати IP 9 Лютого 2016 06:38
Сервіс дуууууууже шкутильгає
ккккк Показати IP 9 Лютого 2016 20:21
Ціни кусаються,бармен самовпевнений віслюк він відчуває себе там як директор. НЕ РАДЖУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus