USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан познайомили з книгою «Екстракт 150»

9 Жовтня 2009 15:04

У бібліотеці ВНУ імені Лесі Українки відбулася презентація нової книги від газети «День». 150 статей на суспільно-політичну, культурологічну та історичну тематику за всю історію цієї газети увібрала в себе книга «Екстракт 150». Про це 9 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
Десята книга «Екстракт 150» – це свого роду підсумок унікального досвіду співпраці і взаємовпливу газети, що створювався методом «народної будови», і суспільства. Це 150 «найбільш значущих» статей на суспільно-політичну, культурологічну та історичну тематику за всю історію газети «День» – 1997-2009 роки.
Зокрема, перед студентами, професорсько-викладацьким складом ВНУ та журналістами виступила головний редактор газети «День» Лариса Івшина. Вона розповіла про зміст нової книги від «Дня», а також про знакові статті, українську інтелектуальну еліту та простір мас-медіа. Пані Івшина розповіла, що колись способом ідентифікації приналежності до українців був портрет Тараса Шевченка у рушниках та побут, звичаї і страви української кухні.
Викладач ВНУ імені Лесі Українки Олена Маланій висловилася на підтримку цієї книги. Вона назвала цю збірку статей «згустком болю українців і лікарською витяжкою поживних речовин, які допомагають витягти із хворобливого стану і не хворіти знову».
Довідково:
Газета «День» – єдине в Україні періодичне видання, що заснувало власну бібліотеку на основі журналістських матеріалів. Починаючи з 2002 року, світ побачили дев’ять книг серії «Бібліотека газети «День»: «Україна Incognita», «Дві Русі», «Війни та мир», «Апокрифи Клари Ґудзик», «День і вічність Джеймса Мейса», «Почему ОН нас уничтожал?», «Джеймс Мейс: Ваші мертві вибрали мене».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus