USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанам показали переваги правильного харчування

5 Жовтня 2015 11:14
«Тиждень екологічного споживача» (ТЕС) завершився у Луцьку. Як повідомляють організатори заходу, попри труднощі, з якими вони зіткнулися, вони впевнені, що ТЕС допоміг жителям міста зрозуміти усю важливість правильного харчування.

Так, у п’ятницю, 2 жовтня, у Луцьку завершився фестиваль. Уже підбили підсумки заходу.

Нагадаємо, що головна мета фесту – популяризувати здоровий спосіб життя та споживання органічної їжі.

Як повідомляють організатори, захід уже багато років відбувається на міжнародному рівні, а от для Луцька цей рік став дебютним. Його організацією займалася ВОГО «Фундація розвитку громад».

До слова, фестиваль також проходив у таких містах як: Київ, Харків, Яремче, Рівне, Вінниця, Полтава, Кіровоград, Суми, Ніжин, Хмельницький, Миколаїв, Запоріжжя, Нова Каховка.

«Фестиваль є частиною всесвітньої кампанії «Global Green Action Week», ініційованої Шведським агентством охорони природи, яка проводиться одночасно в 25 країнах. Наша організація вирішила долучитися до такої ініціативи й провести захід у Луцьку. Звичайно, працювати ще є над чим, ми зіткнулися з масою труднощів, однак впевнені, що ТЕС допоміг жителям міста зрозуміти усю важливість дійсно правильного харчування. Наступного року ми врахуємо усі помилки й зауваження та зробимо захід ще цікавішим!», – розповідає координатор проекту у Луцьку Галина Курус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus