USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучанам розкажуть про можливості стажування за кордоном. Програма

27 Жовтня 2016 17:58
Можливості для подорожей, професійних стажувань, міжкультурних обмінів та про переваги міжнародної співпраці – про все це розкажуть на Міжнародному молодіжному форумі, який стартує у Луцьку 28 жовтня.

Захід відбуватиметься протягом 28-29 жовтня у актовій залі Волинської богословської академії, Градний узвіз,5.

«Міжнародні організації сьогодні дають широкі можливості для подорожей, професійних стажувань чи обмінів, проте знають про них одиниці і користуються часто одні й ті ж люди. Звідки ж вони отримують інформацію? Саме питання мобільності та міжнародної кооперації стануть основними під час четвертого Міжнародного молодіжного форуму», - повідомляють організатори.

77% молодих українців, згідно даних Research and Branding Group (R&B Group), не були за кордоном жодного разу. Наприклад в Німеччині, Австрії, Словаччині, Чехії 90% молоді як мінімум одного разу побували за кордоном. Цей показник об'єктивно показує можливості для розвитку молодої людини, яка часто замкнута у внутрішньо українському просторі і через низку суб'єктивних чи об'єктивних причин не може розвиватися у світовому масштабі, втрачає можливості навчання за кордоном, спілкування із однолітками із інших держав.

Проте серед проблем мобільності часто є просто мала поінформованість, стереотипність молодих людей щодо інших держав чи культур, замкненість. Міжнародні організації часто дають широкі можливості для подорожей, професійних стажувань чи обмінів, проте знають про них одиниці і користуються часто ті ж самі люди.

Тож на форумі розкажуть про можливості для подорожей, професійних стажувань, міжкультурних обмінів сьогодні доступні для молодих людей; які переваги міжнародної співпраці; міфи та реальності обмінних програм в Україні; що таке міжкультурний діалог та для чого він.

У програмі заходу передбачається: виступи потужних спікерів на тему міжнародної співпраці (PeaceCorp USA, AIESEC Ukraine, та інші); світове кафе із учасниками із США, Молдови, України, Білорусії та інших країн на тему налагодження співпраці; спільно розроблений та реалізований проект що сприяє розвитку мобільності; мультикультурна вечірка.

ПРОГРАМА 4-ГО "МІЖНАРОДНОГО МОЛОДІЖНОГО ФОРУМУ"

10:00 – 10:10 – вступне слово та логістика форуму (З. Ткачук);

10:10 – 10:20 – вітальне слово від представників Волинської ОД (спікер уточняється);

10:20 – 11:00 – виступ Pilar Robledo (директор підготовки кадрів для Корпусу Миру США) на тему: «Важливість міжнародної роботи та розбудови миру у світі»;

11:00 – 11:30 – опитування учасників форуму від організації Ureport (проект ООН в Україні);

11:30 – 12:00 – кава-брейк;

12:00 – 12:30 – виступ Олени Шершун (Президент AIESEC в Україні) на тему: «Можливості пізнавати світ для української молоді»;

12:30 – 13:00 – виступ секретного спікера;

13:00 – 14:00 – обідня перерва;

14:00 – 15:15 – Світове кафе з генерування спільних проектів соціальної дії щодо розбудови мобільності та співпраці молоді (М. Войтович);

15:15 – 15:30 – презентація результатів (М. Войтович З. Ткачук);

15:30 – 16:00 – виступ від Митрополити Луцького та Волинського Михаїла – «Як налагодити духовні мости між різними народами»;

16:00 – 20:00 – вільний час;

20:00 – 22:00 – мультикультурна вечірка у антикафе «Іннерспейс».

Зареєструватися для участі у заході можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus