USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучанам розповіли, як комунальні ЗМІ допомагають терористам

20 Серпня 2014 13:56
Серед видань, які допомагають вести інформаційну пропаганду представникам терористичних самопроголошених формувань Луганської та Донецької народних республік, більшість є ЗМІ комунального типу, що фінансуються з державного бюджету.

Про це йшлося під час зустрічі журналістів Волині з медійниками зі Сходу та Півдня України вчора, 19 серпня.

Як зазначив головний редактор сумської обласної газети «Ярмарок» Володимир Петренко, на Сході чимало ЗМІ зайняли позицію терористів із ДНР та ЛНР – хтось з примусу, хтось через симпатії чи фінансові інтереси.
Зі слів журналіста, головним чином це стосується комунальних газет, які друкували на перших шпальтах інформацію про незаконний референдум, називали терористів ополченцями та висвітлювали їх незаконну діяльність в позитивному світлі.

«Були статті на цілі розгортки, фотозвіти по 15-20 світлин, матеріали про так звану «Новоросію» та союз з Росією», - зауважують медійники зі Сходу.

Зі слів власника новинних сайтів, які висвітлюють події на Сході України пана Олександра, комунальні видання є пережитком минулого і їх потрібно ліквідовувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus