USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Лучанам презентували «Світ кольоровими очима»

29 Травня 2009 18:14
У Галереї мистецтв відкрилася виставка робіт члена Національної спілки художників України Тетяни Мялковської та вихованців студії «П’ятірня» під назвою «Світ кольоровими очима». Про це 29 травня інформує репортер «Волинських Новин».
 
На виставці одночасно представлено скрині, живопис, фотопортрети професійного митця та доробок юних талантів. Найбільшу площу в експозиції віддано дитячим малюнкам – ці твори, можливо, технічно не досконалі, але випромінюють перед відвідувачем радість і любов, дивують тонким спостереженням за довкіллям, змушують усміхнутися, а часом і замислитися. «Найсправжніше бачать світ  діти. Вони не бажають розуміти проблем, а показують, як вони хочуть жити», – говорить Тетяна Мялковська.
 
Мистецька подія  приурочена до Міжнародного дня захисту дітей і отримала підтримку місцевої влади. Заступник директора департаменту молодіжної політики і спорту Олена Макарова нагородила найкращих студійців грамотами Луцького міського голови Богдана Шиби. А під завісу велелюдної презентації найменших відвідувачів було запрошено на цукерки й фрукти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus