USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанка, яка постраждала під час стрибка з вежі, очікує на нову операцію

6 Липня 2015 18:34
Лучанка Вікторія Романчук, яка зірвалася з вежі, склала сесію на відмінно і очікує на нову операцію. Про це інформує Район. Луцьк.

Мама дівчини Жанна Олексіївна розповіла, як зараз почувається її донька, адже відомо, що вона довгий час перебувала в реанімації, лікувалась, перенесла багато операцій.

Жінка повідомила, що Вікторія зараз у бабусі в селі, під Луцьком, може сидіти й лежати, пересувається у візку.

Їй прооперували стегно, гомілку, тож наразі чекають, щоб усе зрослося.

Однак лікарі кажуть, що ще потрібно буде здійснити протезування – замінити тазобедрений суглоб. Така операція в київському Інституті травматології та ортопедії вартує 100 тисяч гривень. Батьки, звісно, зберігають надію, що, можливо, оперувати не прийдеться.

«Вікторія - дуже розумна і оптимістка. Склала сесію на відмінно, хоч і вчилась останні місяці дистанційно. Зараз перейшла на третій курс Волинського технікуму національного університету харчових технологій», - каже Жанна Олексіївна.

Принагідно, жінка щиро дякує усім людям, які відгукувались і продовжують допомагати.

Сім’я і далі потребує фінансової підтримки.

Номер картки Приватбанк: 4149 4978 4027 7323, Романчук Вікторія Василівна.

Нагадаємо, у Луцьку молода пара хотіла розважитися на День Валентина, однак через невдалий стрибок з вежі (роуп-джампінг) хлопець розбився насмерть, а дівчина опинилася в реанімації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus