USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанка повернулася з Карпат із нагородою

30 Червня 2015 16:30
Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального, вокального та хореографічного мистецтва «Гірська квітка» днями завершився у Микуличині.

Лауреатом першого ступеня в інструментальному жанрі по класу скрипки стала лучанка Юлія Дігалевич, яка зіграла разом зі своїм концертмейстером Оленою Мельничук. Про це повідомляють у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Зі слів матері дівчини Поліни Яцюк, Юлія є творчообдарованою особистістю, майстерно володіє інструментом та з захопленням займається грою на скрипці.

«Для Юлі дуже важливо було поїхати на такий конкурс, адже там вона може проявити свої таланти на всеукраїнському рівні. Хочу подякувати Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» за підтримку нашої Юлечки. Без вас дитина не отримала б крила», - прокоментувала Поліна.

Олена Миколаївна, своєю чергою, зауважила, що дівчинка зіграла надзвичайно емоційно та натхненно від першого до останнього акорду.

Сама ж переможниця собою залишилася задоволена та зазначила, що на конкурсі почувалась впевнено.

«Я відчула себе кращою, аніж інші конкурсанти. Ця перемога допоможе мені визначити приорітети в житті. Мені сподобалось. Після цього конкурсу хочеться вчитись більше та сумлінніше», – зазначила Юлія.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталія Показати IP 30 Червня 2015 18:16
Молодчинка !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus