USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка здобула перемогу на міжнародному фестивалі аматорського кіно. ВІДЕО

29 Жовтня 2008 16:25
На Міжнародному фестивалі аматорського кіномистецтва «S.P.A.M.», що проходив у Польщі, перше місце здобула лучанка Світлана Зозуля із стрічкою «Рожеві Квіти». Про це вона розповіла 28 жовтня в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам».
 
Кінофестиваль «S.P.A.M.» проходив у місті Плєшеві (Республіка Польща) ще 19-21 вересня. Однак про свою перемогу Світлана Зозуля дізналася лише 28 жовтня по обіді, коли її повідомили про це телефонним дзвінком. У якості призу дівчині презентували цифровий фотоапарат.
 
Короткометражний фільм «Рожеві квіти» авторка подавала раніше на місцеві та всеукраїнські фестивалі, проте їй так і не вдалося завоювати жодного призового місця. Щодо Польщі, то, на думку учасниці фестивалю, там значно прогресивніші погляди, тому в молоді більше шансів здобути перемогу.
 
«Дуже приємний відчула шок, коли дізналася про свою перемогу. А також вразив той факт, що розумово-інтелектуальні здібності, які не цінують вдома, цінують закордоном», – поділилася своїми враженнями Світлана Зозуля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2008 21:17
повний бред. а якшо виграла то взагалі шок :))) видно там були роботи ще гірше... ні оригінальності, ні толкового змісту... одним словом - правильно роблять шо ТАКІ розумові здібності не цінують :)) бо НЕМА ШО цінувати! ;)
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2008 07:33
Це шо кін про лесбо ?
Знайка Показати IP 30 Жовтня 2008 12:14
Я в шоці... примітивна історійка. А виграло це відео в Польщі, мабуть, л=тільки задля того, щоб статус підтвердити міжнародний. Але те, що Свєта аж до Польщі подалась здобувати перемоги - похвально!
Сумна Показати IP 30 Жовтня 2008 12:55
нічого тупішого, примітивнішого та беззмістовного годі і шукати. як взагалі можна було додуматися зняти це повне "г"?... де хоч якесь змістовне наповнення,панове?
пшоно Показати IP 30 Жовтня 2008 12:57
незнаю, чому всі незадоволені, бо мені кіно сподобалося. прикольне. Для розвантаження та відпочинку. Просто і без понтів. А актори - просто класні!!!Здається навіть, що я її знаю. Не патріоти ви. Чому наше відео не може щось вибороти, а про Польшу говорите ніби це щось велике. Я поляків взагалі ненавиджу. противні люди і то всі підряд
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2008 16:32
а мені теж сподобалось.щ ж поробиш, що перевелись справжні чоловіки і дівчата кидаються на шию одні одній.
Тьотя Ксеня Показати IP 31 Жовтня 2008 10:30
Особливо пруть "розумово-інтелектуальні здібності"... Боюсь навіть уявити, ШО там зайняло 2-ге і 3-тє місця... мда... сумно і стидно.
Анонім Показати IP 31 Жовтня 2008 11:00
да, мужикі тепер не ті. а баба бабу розуміє
Анонім Показати IP 3 Листопада 2008 16:48
Да, я в шоці просто! Маю певне відношення до телебачення. І, хоч розумію, що конкурс аматорських фільмів, але я б таке надсилати просто посоромидась. Я дивуюся за що тут можна було дати перше місце. І жахаюся, куди котиться кіноіндустрія... Адже такі люди скоро почнуть робити і велике кіно, яке нам з вами ДОВЕДЕТЬСЯ дивитися, поза як нічого кращого не залишиться... А ще здивувало, що участь у цьому брала продакшн-студія "Барбос". Завжди вважала, що вони серйозні люди і вміють вирізнити повний бред. Ніякої гордості я не відчуваю. Так, як не відчувала її коли Сердючка на євробаченні друге місце зайняла. Дивує, що сьогодні людям подобається такий примітивізм...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus