USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани допоможуть маріупольцям. ФОТО

27 Січня 2015 13:00
Плівку, щоб тимчасово закрити вікна в будівлях, які пошкоджені внаслідок обстрілу терористами, відправлять з Луцька в Маріуполь. Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Вчора, 26 січня, у Маріуполь у супроводі начальника господарсько-технічного відділу міської ради Ігоря Давидова вирушила гуманітарна допомога. Щоб тимчасово закрити вікна в будівлях, які були пошкоджені внаслідок обстрілу терористами, відправлено 6 000 квадратних метрів плівки. Вона придбана за кошти ПрАТ СП “Теріхем-Луцьк” (виконавчий директор Рудольф Крайняк).

Крім того, для підтримки місцевих мешканців відправлено гуманітарний вантаж: одяг, взуття, постільну білизну, дитячі іграшки, медичні засоби та продукти харчування. Допомога надана благодійною організацією “Дитяча місія. Україна” (голова - Людмила Лонюк) та територіальним центром соціального обслуговування Луцької міської ради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus