USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Лучани підтримують бійців арт-марафоном

26 Квітня 2015 21:45
Благодійний ярмарок, майстер-класи, виступи співаків і танцювальних колективів, демонстрація військової техніки: у центрі Луцька організували арт-марафон «Поезія перемоги».

Підтримати бойовий дух волинських бійців закликали лучан на Театральному майдані 26 квітня під час благодійного арт-марафону «Поезія перемоги».

Поблизу облмуздрамтеатру тривав концерт, у рамках якого лунала поезія, пісні, відбувалися хореографічні виступи учасників та переможців конкурсу творчих робіт «Герої не вмирають». Ініціатором конкурсу виступив Центр культури та дозвілля СНУ імені Лесі Українки.

Начальник відділу молодіжної політики та соціальної роботи вишу Володимир Захожий подякував від імені керівництва університету усім, хто долучився до акції, висловивши свою любов, повагу та небайдужість до України та ситуації, що склалася на сході. Він наголосив, що кожен лист, вірш чи звернення до учасників АТО - важливі, а волонтери завжди і матеріально, і морально підтримують вояків. З його слів, потрібно з кожним днем давати зрозуміти молоді, що в країні триває страшна та підступна війна, тож кожен повинен прагнути зробити внесок у підтримку бійців. Цей проект – не лише демонстрація любові до України, а підтримка кожного воїна та кожної матері, яка чекає вдома свого сина.



Ведучі дійства висловили сподівання на те, що, попри чорні сторінки, що випадають на долю українського народу, він усе витерпить та відбудує свою країну, якою буде захоплюватися увесь світ.

На Театральному майдані одночасно тривав благодійний ярмарок, а кошти, які отримали від продажу виробів хенд-мейд та різноманітних страв, спрямують на підтримку бійців. Написати лист із побажаннями українським воякам пропонували усім охочим. Сучасну зброю та озброєння козацьких часів демонстрували бійці Нацгвардії та представники Волинського козацького стрілецького братства. Окрім цього, найменшим учасникам акції пропонували створити малюнок крейдою на асфальті із серії «Маленькі укропчики».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Грицько Показати IP 26 Квітня 2015 21:57
Був. Пожертвував шiсть копiйок. Бiльше не було.
Анонім до Грицько Показати IP 26 Квітня 2015 21:58
Ось топiр вжарять по Путену...
Анонім до Анонім Показати IP 27 Квітня 2015 01:09
коментар було видалено
Грім до Грицько Показати IP 26 Квітня 2015 22:40
Як не маєш то треба було просто прийти послухати і подивитись, а не писати хвалитись скільки поклав бо не мав! Що зараз можна купити за 6 копійок?
Анонім Показати IP 27 Квітня 2015 00:16
чого ми такі бідні? бо дурні. а чого ми такі дурні? бо бідні.
Анонім Показати IP 27 Квітня 2015 00:18
...по итогам 2014 года Киевская кондитерская фабрика Roshen Порошенко нарастила чистую прибыль в 9 раз в сравнении с 2013 годом. Об этом компания сообщила в системе раскрытия информации Нацкомиссия по ценным бумагам и фондовому рынку. Более того, в 2014 году, когда происходило банкротство украинских банков, одним из лидеров по притоку вкладов как в гривне, так и в валюте «неожиданно» стал Международный инвестиционный банк, принадлежащий Петру Порошенко.
КУЗЬМА СКРЯБІН Показати IP 27 Квітня 2015 00:58
https://www.youtube.com/watch?v=GYkycE63aRQ
Бойкот Рошену Показати IP 27 Квітня 2015 09:57
http://www.volynnews.com/news/economics/kondyterskyy-biznes-v-ukrayini-prybutky-prezydenta-zrostaiut/
Олександра Фальчук Показати IP 28 Квітня 2015 23:17
Прошу автора репортажу зв"язатись з організатором арт- марафону "Поезія перемоги" та благодійного ярмарку - Волинської обласної організації Укр. спілки ветеранів Афганістану

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus