USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани поскаржилися на незавершений ремонт вулиці

29 Квітня 2016 10:43
Вулицю Вахтангова, що входила до переліку вулиць, де першочергово планували здійснити ремонт дорожнього покриття, зі слів мешканців, відремонтували лише частково.

Про це йшлося у депутатському запиті Богдана Вавринюка до міського голови під час сьомої сесії Луцької міської ради 27 квітня. З його слів, до нього звернулися лучани щодо незавершених ремонтних робіт на вулиці Вахтангова. Вони повідомляють, що розпочаті у березні цього року роботи з реконструкції є незавершеними, мешканці вулиці занепокоєні тим, що у приватних розмовах з ними виконавці робіт та підрядники повідомили, що решту території вулиці ремонтувати не будуть. Водночас, у звіті про роботу міськради за перший квартал зазначається, що ремонтні роботи на вулиці Вахтангова виконано не частково, а повністю.

Раніше під час однієї з сесій міськради затвердили перелік вулиць, які повинні бути відремонтовані у 2016-2017 роках і вулиця Вахтангова була вказана як першочергова. Отже, депутат просив вжити заходів щодо завершення ремонту дорожнього покриття на тих відтинках вулиці, де роботи ще не проведені.
Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 29 Квітня 2016 11:53
Те що відремонтували це добре, але чі на довго? На вулиці Вахтангова розміщенний склад піску те будівельного сміття яке возять 40 тонниками, які постійно виносять на асфальт куби бруду а на поворотах виривають асвальт з живим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus