USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани просять встановити обмежувач руху поблизу дитячої лікарні

5 Грудня 2016 09:46
Мешканці обласного центру занепокоєні аварійністю на ділянці дороги біля обласної дитячої лікарні по проспекту Відродження. Проте на таких вулицях, переконують у міськраді, ставити обмежувачі руху не можна.

Про це стало відомо під час засідання 15 чергової сесії Луцької міської ради.

Зокрема, депутат Петро Бойко повідомив, що до нього звернулися лучани, які просять встановити по проспекту Відродження навпроти дитячої лікарні обмежувач руху. Мотивують своє прохання тим, що цю ділянку дороги часто переходять діти, прямуючи до школи №22. Нерідко там ставалися аварії за участю школярів. До прикладу, 14 листопада на цьому місці автомобіль збив хлопчика, якого госпіталізували в обласну лікарню.

Депутати підтримали запит колеги.

Проте, Луцький міський голова Микола Романюк повідомив, що на таких дорогах (як проспект відродження) не можна встановлювати обмежувачі руху. Єдиний засіб боротьби з аварійністю - знаки зниження швидкості або світлофори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 5 Грудня 2016 11:13
На таких вулицях потрібно будувати підземні переходи, але це не при цій владі.
Джордж Показати IP 5 Грудня 2016 18:25
Ось ще один приклад "хохляцтва" - хто заважає батькам школярів власними автомобілями заблокувати проїздну частину двічі на день - коли діти йдуть у(з) школу(и). Залишивши для проїзду одну смугу. За тиждень рух нормалізується

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus