USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани вимагають розширити стенд героям Небесної сотні

29 Липня 2016 17:14
Лучани пропонують розширити та облагородити стенд «Небесна сотня. Герої України».

Петицію з відповідним проханням зареєстрував 25 липня Олег Кобилинський.

«Стенди героям АТО відіграють важливу роль у процесі формування патріотичної особистості підростаючого покоління. Стенди героям АТО це знак пошани, вдячності та пам`яті героям, які віддали за нас свої життя.

У зв`язку з тим, що лучани не розуміють у повній мірі масштаби трагедії, яка відбувається на сході України під час проведення Антитерористичної операції, Спілка воїнів АТО Волині сумісно з волонтерськими організаціями Луцька вимагає розширити стенд «Небесна сотня. Герої України». Пропонуємо розмістити фотографії усіх загиблих волинських бійців, а не тільки луцьких, та обладнати додаткові місця для свічок та квітів.

Оскільки в центрі відбувається багато заходів, пропонуємо всі заходи розпочинати з покладання квітів до стенду», - йдеться в петиції лучанина.

Наразі петицію підтримали уже 113 осіб із 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилося ще 10 днів. Проголосувати за петицію можна ТУТ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на сайті Єдиних місцевих петицій зареєстрували звернення, у якому пропонували перенести стенд Небесної Сотні з Театральної майдану на Меморіал Вічної Слави.

Однак таке прохання викликало неоднозначну реакцію у громади. Петиція обурила лучан та місцевих волонтерів. Автора звинуватили у цинізмі, адже в країні триває війна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
? Показати IP 29 Липня 2016 17:28
В одному з парків,треба дати землю під меморіал і там розширяти
Анонім Показати IP 29 Липня 2016 17:42
Ше рік-два і всі українці будуть х*роями АТо, де землі на всіх набратися?. Чи Порх вважає, що метр на два всім вистачить?
Ніна Показати IP 29 Липня 2016 19:22
На стенді в Луцьку нехай будуть світлини Луцьких загиблих в АТО, в райцентрах - світлини загиблих з районів. Так буде правильно. Ви ж не зробите в райцентрах стенди зі світлинами загиблих з Луцька. Не треба робити там місця для свічок, це не кладовище, а квіти - інша справа.
Ще не зовсім свідоми Показати IP 29 Липня 2016 20:16
Розширити стенд українським героям, які загинули в АТО - за, розширити стенд майданутим - проти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus