USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Лучани запустили небесні ліхтарики у пам'ять полеглих Героїв

20 Лютого 2015 21:25
Сотню небесних ліхтариків, що символізують душі полеглих за Україну Героїв Небесної Сотні, запустили у небо у центрі Луцька.

Громадська акція відбулася 20 лютого на Театральному майдані.

Взяти участь у акції зголосилося понад сотня лучан. Ліхтарики надавали організатори, повідомивши, що сотня небесних ліхтариків символізуватиме сотню загиблих Героїв. Перед тим, як запустити ліхтарики у вечірнє луцьке небо, хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх загиблих Героїв.

Підтвердженням того, що луцька громада активна вважає участь багатьох лучан в акції вшанування Героїв Небесної Сотні один з організаторів акції Андрій Мошковський. Він розповів, що пам’ятає усі події, що відбувалися рік тому на Майдані – ейфорію людей, які вийшли на Майдан, перші смерті. З його слів, під час революції українці довели, що вони – єдиний народ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Irena Volja Показати IP 20 Лютого 2015 22:00
Дивлячись відео і фото, не видно, що люди свідомо запускали ліхтарики. Таке враження, що прийшли просто "поржать"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus