USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Добрі справи»: лучани продають речі, аби допомогти іншим

17 Квітня 2015 18:05
Лучанам пропонують творити "Добрі справи". В мережі з'явилася група, де люди виставляють речі в гарному стані, які їм не потрібні. Інші ж купують те, що їм підходить. Пояснює у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини адміністратор групи Вероніка Попик.

"Я, як адміністратор, збираю гроші й направляю їх на потреби хлопців в АТО. Останнім часом ми трішки змінили напрямок допомоги. Ми радимося з членами групи і направляємо зібрані кошти на лікування сімей, пов'язаних з АТО. Зараз збираємо на лікування для Тетяни Білінскі", - розповідає Вероніка.

Нагадаємо, лікар з Волині, волонтерка медичної служби ДУК Тетяна Белінскі з Ківерець під час евакуації поранених з Донецького аеропорту отримала сильне отруєння газом. У результаті отруєння перестали працювати нирки і печінка, а також тромбоз судин. Нирки вдалося запустити, а от печінку терміново потрібно трансплантувати. Операція можлива лише за кордоном, вартість 130 тисяч євро, залежно від того, яка країна погодиться прооперувати.

Окрім того, також потрібні кошти на тривалу реабілітацію! На жаль, часу залишилося менше місяця. Наразі зібрали 80 000 гривень.


"Розумію, що живеться зараз не просто, багато хто з нас не може собі дозволити сьогодні піти з дітьми на вечерю в ресторан, замовити путівку на відпочинок, зробити довогоочікуваний ремонт в оселі і багато інших радощів, які ще рік тому не були проблемою... Усе це - незручно, неприємно, напружує... Однак впевнена, що кожен з вас має знайомих, яким сьогодні ще важче - вони самі, їхні брати, куми, племінники, сини перебувають у самому пеклі і їм там - не солодко. Але вони не думають за комфорт, оскільки розуміють своє призначення - захист нашої рідної України від ворога",

Зі слів Вероніки, нашим обов'язком тут, в тилу, є підтримка своєї армії. "Робимо це вже майже рік - великий волонтерський рух по всій Україні показав, що він сильніший за систему, яка мала би взяти усі ці поставки на себе. Він - сильніший, тому що від душі, тому що за ідею, тому що за своїх рідних і за свою Батьківщину!", - каже жінка.

Детальна інформація щодо правил групи та умов продажу - за телефоном (050) 43 84 204.

Не будьте байдужими! Вашої допомоги чекають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
аяяй Показати IP 17 Квітня 2015 23:02
Отмените все льготы а освободившиеся деньги направьте тем,кто пострадал от войны и кому они нужны немедленно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus