USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани налагодять співпрацю з польським містом

4 Жовтня 2012 12:09
Українську делегацію з Луцька запросили до Польщі. Головна мета поїздки – налагодження питань подальшої співпраці в галузях освіти й охорони здоров’я.

Про це інформують у відділі інформаційної роботи міської ради.

Лучани відвідали офіційне святкування 20-ої річниці підписання партнерської угоди між німецьким містом Гельзенкірхен та польським Ольштин.

Заступник міського голови Святослав Кравчук розповів, що «делегацію нашого міста запросили польські побратими не лише, щоб спільно відзначити урочисту дату, а й розглянути питання подальшої співпраці в галузях освіти й охорони здоров’я. При зустрічі планують узгодити форми співпраці».

У польському місті проживає велика українська громада. Заступник мера передав діаспорі книги волинських письменників про область, Луцьк та історію рідного краю. Їх передадуть до бібліотек, аби якомога більше українців, які мешкають закордоном, могли вивчати історію Луцька та України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Чеширский Кот Показати IP 4 Жовтня 2012 12:22
"запросили ... не лише, щоб спільно відзначити урочисту дату" - а для того, чтобы вместе украинской водки попить. Это "побратимства" ничего, кроме растраты бюджетных денег, не дают.
тиць-здиць до Чеширский Кот Показати IP 4 Жовтня 2012 12:32
Факт! Салам закусют, дєвак для развлічєній пахатлівих пріґласят, а срєтств спішут што на шасі ат самальота!
Чеширский Кот до тиць-здиць Показати IP 4 Жовтня 2012 17:05
:)))))))))))))))))))))
побратим Показати IP 4 Жовтня 2012 12:39
Не зная як де. але в Жешуві (побратимі Луцька) проїзд луцьким студентам в громадському транспорті безкоштовний.Реальна економія.
Сергій Показати IP 4 Жовтня 2012 13:14
А як з питанням про Бандеру? Чи вже забули?
Iziy Shneerzon Показати IP 5 Жовтня 2012 10:22
Вспомнят. А может и припомнят.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus