USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани проведуть ніч у тюрмі

19 Червня 2013 15:18
Акція «Ніч у Луцькій тюрмі», присвячена вшануванню пам’яті розстріляних в’язнів Луцької тюрми, відбудеться у Луцьку в ніч з 22 на 23 червня.

Основна мета заходу - вшанувати пам’ять в'язнів Луцької тюрми, яких жорстоко розстріляли у червні 1941 року органи НКВС, а також, щоб учасники акції перейнялися атмосферою, відчули на собі, як це бути ув’язненими та повністю усвідомили трагедію тих подій, - повідомили у прес-службі ВОО «Національний Альянс»

У рамках заходу відбудеться панахида за загиблими, покази тематичних фільмів, зустріч з очевидцями Трагедії Луцької тюрми, спілкування з ветеранами УПА.
Дійство буде відбуватися в одній з камер Луцької тюрми та проходитиме в реконструйованій атмосфері тих часів.

До слова, Луцька тюрма – це територія колишнього Окольного Луцького замку, де розташований монастир Бригіток — пам'ятка архітектури національного значення, це комплекс споруд, куди входили центральний храм, келії і господарські приміщення. Пам'ятка ця пов'язана з сумними і трагічними подіями в житті міста та всієї Волині, які увійшли в історію, як розстріл в'язнів органами НКВС 23-24 червня 1941 року.

На акцію запрошують усіх, хто має бажання випробувати себе, дізнатися більше та стати живим вогником пам'яті про загиблих.

Акція «Ніч у Луцькій тюрмі» розпочнеться о 20:00 годині 22 червня і триватиме до 6:00 23 червня, за адресою вулиця Кафедральна, 16.

Під час проведення заходу учасникам буде заборонено користуватися мобільними телефонами, вживати принесену з собою їжу, напої. На акцію потрібно взяти із собою килимок або ковдру.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 19 Червня 2013 15:44
На вулиці Л.Українки колись був бордель, краще давайте проведемо ніч у борделі.
Факт до Лучанка Показати IP 19 Червня 2013 17:06
Лучанка, виклади фото я подумаю.
наталка Показати IP 19 Червня 2013 18:13
політиків туди запрошуйте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus