USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанин, який повернувся з полону, відкриває виставку своїх кованих робіт

28 Липня 2015 13:00
Мешканців Ковеля та гостей міста запрошують на виставку-продаж кованих робіт відомого майстра з міста Луцька та бійця 51 ОМБр Андрія Нагалюка, долю якого не оминув страшний полон.

Виставку організовує Ковельський центр допомоги 51 ОМБР, про що повідомляє у Фейсбуці.

Згідно з повідомленням, зараз Андрій займається своєю улюбленою справою, ковкою по металу і радо відгукнувся на пропозиціюта підтримати своїх побратимів на сході.

«Всі вилучені кошти підуть на підтримку бійців 14 ОМБр. Не будьте байдужими, підтримайте тих, хто боронить наш МИР», - йдеться у повідомленні.

До слова, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, аби допомогти українським бійцям, волинський коваль Віктор Семенюк вирішив продати свої унікальні скульптури, які майстрував десять років.

Ковані скульптури
Віктора Семенюкана аукціонівикупив засновник Фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця. За виручені гроші, згідно з ідеєю майстра, і додаткові 100 тисяч гривень від Фонду були придбані позашляховики для АТО.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus