USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанин сьогодні грає за збірну України на Чемпіонаті світу

10 Лютого 2016 11:36
Збірна України з хокею з м’ячем вирушила до російського Ульяновська, де сьогодні, 10 лютого, стартує Чемпіонат світу-2016 серед команд групи В.

Про це йдеться на офіційному сайті Української федерації хокею з м’ячем та рінк-бенді. У турнірі беруть участь шість команд – національні збірні Китаю, Монголії, Сомалі, України, Чехії та Японії.

Збірна України з бенді (хокей з м'ячем) втретє візьме старт на чемпіонатах світу. Дебютним для української національної команди був світовий чемпіонат в Швеції в 2013 року в якому українці ще не маючи досвіду ігор на турнірах такого рівня, програли, на жаль, всі матчі і посіли останнє місце в групі Б. (Загалом національні збірні поділені на дві групи: А - група найсильніших з 8-ми команд, Б - інші збірні, які в свою чергу поділені на дві підгрупи згідно рівня гри). В 2014 році в російському Іркутську прийшли перші перемоги, які дозволили грати в чвертьфіналі групи Б, але Україна поступилась Естонії, а потім ще й Німеччині в кваліфікаційній грі.

В загальній класифікації групи Б українці посіли тоді 8-ме місце (передостаннє).

Минулорічний чемпіонат наша збірна пропускала. І от третій старт. З 10 до 14 лютого команди групи Б змагатимуться в російському місті Ульяновськ.

Як повідомляє офіційний сайт луцького ХК "Спарта", на всіх всітових форумах з бенді в складі збірної України незмінно грає тренер клубу Дмитро Цимбал.

"Віримо, що і цього разу старший тренер "Спарти" буде серед лідерів збірної, а наша збірна покращить свої досягнення на всіх всітових форумах з бенді в складі збірної України незмінно грає тренер клубу Дмитро Цимбал (на фото). У 2013 і в 2014 роках він ставав кращим бомбардиром збірної. За два чемпіонати забив вже 19 голів", - йдеться у повідомленні.

Розклад матчів збірної України на попередньому етапі (час київський):

10 лютого

15:30. Україна – Японія

20:00. Україна – Чехія

11 лютого

08:30. Україна – Сомалі

17:30. Україна – Китай

12 лютого

17:30. Україна – Монголія

13 та 14 лютого пройдуть чвертьфінали, півфінали і фінали. Суперники та час будуть визначатись згідно зайнятих місць на груповому турнірі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus