USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луганський єпископ молився у луцькому соборі

24 Листопада 2014 14:44
Волинську єпархію вчора, 23 листопада відвідав єпископ Луганський і Старобільський Афанасій. На запрошення митрополита Луцького і Волинського Михаїла він долучився до відправи Божественної Літургії в кафедральному соборі Святої Трійці.

Владика Афанасій розповів, що приїхав на Волинь, аби подякувати віруючим за допомогу українцям на Донбасі. «В їхніх серцях жевріє любов до своєї землі, своєї Батьківщини – не тому, що вони патріоти, а тому, що ви патріоти. Їхні серця зігріває ваша любов до них», – розповів луганський архієрей.

З благословіння митрополита Михаїла для капеланського служіння Луганської єпархії зібрали ікони, хрестики, церковне начиння, щоби священики мали більше можливостей послужити духовно для українських військовиків.

«Нам треба просити в Бога зміни – зміни в своїй душі, – зазначив у своєму слові владика Михаїл. – Нічого не поміняється ззовні, якщо не поміняємось ми всередині, бо „Царство Небесне всередині вас є“. Якщо ти Бога не пустив у своє серце – нічого не зміниш сам. Лише благодать Святого Духа – вона змінює, „немічне уздоровлює і недостачу доповнює“. Лише це може змінити нас».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Атеїст Показати IP 26 Листопада 2014 00:56
Релігія для рабів
спостерігач до Атеїст Показати IP 4 Грудня 2014 23:12
Яку пропонуєте альтернативу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus