USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк приєднається до всеукраїнської пам'ятної акції

21 Серпня 2015 19:00
Луцьк стане одним із учасників всеукраїнської пам'ятної акції. Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міськради.

Розпорядження про Хвилину Пам'яті підписав міський голова Микола Романюк. Згідно з документом, в місті Луцьку 24 серпня о 14.00 буде оголошено Хвилину Пам'яті, під час якої зупинять рух транспорту на території міста та звуковими сигналами вшановано пам'ять загиблих військовослужбовців — учасників антитерористичної операції на сході України.

Нагадаємо, ранішедо міського голови з ініціативою долучитися до всеукраїнської акції вшанування загиблих на сході Героїв звернулися волонтерська спільнота Волині та учасники АТО.

Управлінню транспорту та зв'язку доручили довести розпорядження до відома підприємств та підприємців, які здійснюють пасажирські перевезення, управлінню розвитку підприємництва та реклами — до відома закладів торгівлі та ресторанного господарства інформацію про вшанування пам'яті загиблих.

Нагадаємо, скорботні заходи у зв’язку з річницею іловайської трагедії за участю учасників антитерористичної операції та членів їх сімей відбудуться на теренах Волинської області 29 серпня 2015 року.

Так, трагедія під іловайськом особливо зачепила Волинь, адже в операції брала участь 51-а механізована бригада, в якій служили волиняни, бійці спецроти «Світязь», а також чимало волинян у складі добровольчих батальйонів.

Скільки їх насправді полягло? На фронті – своя математика. Простіша офіційних зведень.

Головний військовий прокурор звалив провину за жахливі втрати під Іловайськом тільки на Росію. Натомість самі бійці, хто повернулися додому, переконані – не обійшлося без зради, при чому – на найвищих рівнях.

Страшна правда про «іловайський котел» - у розповідях волинських бійців у матеріалі:

ІЛОВАЙСЬКИЙ КОТЕЛ: ВОЛИНЬ НА ЧОРНИХ СТОРІНКАХ ІСТОРІЇ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus