USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька ХК «Спарта» здобула важливу перемогу

6 Березня 2015 13:27
Луцька ХК "Спарта" в перенесених матчах другого туру Чемпіонату України U13 приймала херсонську ХК "Дніпро".

«Спарта» (Луцьк) – «Дніпро» (Херсон) - 4:9 (3:3, 1:3, 0:3)

У першій грі хокеїсти луцької «Спарти» вели вже на другій хвилині гри 2:0. Відзначилися Руслан Бєлонов та Володимир Байсарович. Через шість хвилин гості зрівняли рахунок – 2:2, а згодом і вийшли вперед. Паритет перед перервою відновив Антон Кривицький.

У другому періоді лучани знову змушені були наздоганяти «Дніпро». У більшості волиняни зрівняли рахунок – 4:4. Відзначився Ярослав Романюк. Далі лучани тільки пропускали – 4:9.

«Програли першу гру, бо не зібралися. Ми бачили, що можемо виграти, але не було азарту і бажання виграти. Не підійшли до ігор в оптимальному складі, дуже багато наших гравців похворіли, - розповідає другий тренер ХК «Спарта» Павло Мажар. – Погано, що немає належної практики. Всі хокеїсти займаються 10 місяців на рік, а ми – лише шість».

«Спарта» (Луцьк) – «Дніпро» (Херсон) - 8:7 (3:3, 3:3, 2:1)

Принципова боротьба зав’язалася у матчі-відповіді. Після першого періоду (3:3) «Спарта» ніяк не могла відірватися від нав’язливих херсончан. Лучани виходили вперед, але тут же «Дніпро» їх наздоганяв. Нічийний результат у зустрічі було зафіксовано вісім разів. Та останнє слово було за господарями – 7:8.

Зазначимо, у гостей 10 голів в двох матчах забив Денис Гончаренко. Натомість лучани показали більш командну гру.

«У другому матчі ми зібралися, зачепилися за шайбу і грали до останнього. Якщо трошки техніка кульгає, то бажанням можна брати гру, - каже тренер лучан. - Потрібно зубами вчепитися за шайбу, допрацювати момент до кінця. Дисципліна б’є клас, як кажуть. Ми виступаємо тільки другий рік в чемпіонаті, і видно, що команда росте. Зараз ми четверті в турнірній таблиці, а в дебютному сезоні ми не виграли жодної гри».

Наступні ігри «спартанці» зіграють 10-11 березня з харківською СДЮСШОР.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
яша Показати IP 6 Березня 2015 14:32
В сомалі краще грають....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus