USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьке підприємство - учасник авіаційно-космічної виставки в Росії

22 Серпня 2013 18:00
ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор» у складі Державного Концерну «Укроборонпром» представлятиме Україну на Міжнародному авіаційно-космічному салоні МАКС-2013 в Росії.

Про це повідомляє УНН.

Так, ДК «Укроборонпром» представлятиме Україну на Міжнародному авіаційно-космічному салоні МАКС-2013, який пройде у м. Жуковський (Московська область, РФ) з 27 серпня по 1 вересня 2013 року, - йдеться у повідомленні.

На стенді ДК «Укроборонпром» буде представлено макети та натурні зразки авіаційної техніки військового призначення виробництва підприємств — учасників експозиції, а також інформаційні матеріали щодо продукції та послуг провідних галузевих підприємств Концерну.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА «МОТОРІ» 75 РОКІВ НЕ ЗРАДЖУВАЛИ ДВИГУНАМ. ІНТЕРВ’Ю. ФОТО

«МАКС є важливим форумом для підприємств українського ОПК. Це можливість зустрітися і провести переговори з нашими ключовим партнерами з Російської Федерації та інших країн», — заявив Генеральний директор ДК «Укроборонпром» Сергій Громов.

Як зазначається в повідомленні, в об’єднаній експозиції «Укроборонпрому» братимуть участь підприємства, які входять до складу Концерну, зокрема, ДК «Укрспецекспорт» та її дочірні підприємства, ДАХК «Артем», ДП «Машинобудівна фірма «Артем», ДП «ДККБ «Луч», ДП «НВК «Прогрес», ПАТ «Київський завод «Радар», ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор», ДП «Оризон-Навігація», ДП »Новатор», «Львівський державний завод «ЛОРТА», Костянтинівське державне НВП «Кварсит».

А також представлять авіаремонтні підприємства Концерну: ДП «Конотопський авіаремонтний завод «Авіакон», ДП «Запорізький державний авіаційний ремонтний завод «МіГремонт», ДП «Миколаївській авіаремонтний завод «НАРП», ДП «Луганський ремонтний авіаційний завод», ДП «Чугуївський авіаційний ремонтний завод», ДП »Львівський державний авіаційно-ремонтний завод», ДП «Севастопольське авіаційне підприємство».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus