USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі двори пропонують ремонтувати згідно з графіком

21 Лютого 2017 13:52
Ремонт прибудинкових територій в місті пропонують організувати відповідно до затвердженого графіку.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Так, депутат Тарас Шляхтич нагадав, що минулоріч затвердили ремонт 56 прибудинкових територій. Проте відремонтувати всі не вдалось: роботи щодо 20 залишились не виконаними.

Відтак, обранець громади запропонував розробити графік ремонту прибудинкових територій, аби визначити почерговість та контролювати виконання робіт. Затвердити графік планують додатком до попереднього рішення міськради. Першочергово в список включать об’єкти, які не завершили в 2016 році.
Депутат Костянтин Петрочук апелював до того, що неможливо передбачити усі форс-мажори. Проте Тарас Шляхтич запевнив, що це - цілком реально, і це важливо зробити, аби люди «не чекали дарма».

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась зазначив, що розробити вищезгаданий графік можуть до квітня. А за невиконання термінів завершення ремонтних робіт підрядників цьогоріч штрафуватимуть суттєвіше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus