USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ХК «Володимир» отримав першу перемогу за два сезони

10 Березня 2015 09:15
У третьому турі відкритого Чемпіонату Волинської області на Кубок Гербор-БРВ ХК «Луцьк» розгромив знекровлений ХК «Нетішин», а ХК «Володимир» отримав першу перемогу за два сезони.

ХК «Луцьк» - ХК «Нетішин» - 10:0 (3:0, 3:0, 4:0)

Другу перемогу у сезоні ХК «Луцьк» знову здобув з двозначним числом на табло, хоча особливої жаги голів у господарів не спостерігалося. Перший гол забив Вадим Бесараб на 12-й хвилині. Зазначимо, декількома епізодами раніше арбітр Валерій Кумпан не зарахував гол Ореста Бондаря через зсув воріт. Наступні дві шайби посипалися з інтервалом у дві хвилини – 3:0. Забивний проміжок наприкінці другого періоду приніс ще три шайби у ворота «енергетиків» - 6:0. А вже у третій 25-хвилинці «Луцьк» підігнав лічильник своїх голів до двозначного числа – 10:0.

Захисник Євген Воробйов непогано впорався із функціями нападника, організувавши хет-трик у грі. По два рази відзначились капітан команди Вадим Бесараб та захисник Павло Мажар.

«У Нетішині – не дуже сильна команда. Зими майже не було, а у них немає критого майданчика, тому команда приїхала непідготовлена. Звідси й такий результат. На жаль, хокей немає належної підтримки. Усе тримається на ентузіазмі», - коментує матч гравець ХК «Луцьк» Олександр Руденко.

ХК «Ковель» - ХК «Володимир» - 1:2 (0:1, 0:0, 1:1)

На титул найпринциповішого матчу сезону претендує протистояння «Ковеля» та «Володимира». Мало голів, багато позиційної боротьби та нові прізвища у стартових заявках – ось, що відрізняло ця гру від всіх попередніх.

Володимирець Олег Венгер відкрив рахунок вже на 50-й секунді зустрічі – 0:1. Після – гольова засуха на 65 хвилин. Команда «княжого міста» будь-що хотіла втримати мінімальну перемогу, натомість забила ще раз. Сергій Венгер зумів проштовхнути шайбу у ворота В'ячеслава Рейкіна – 0:2. За дві хвилини до фінальної сирени гол престижу забив Дмитро Назарук – 1:2.

Для «Володимира» ця перемога стала першою за останні два сезони у волинському чемпіонаті. Допомогли йому і чотири новачки з Бродів на чолі з досвідченим Ігорем Коцюком, який раніше грав в Західно-Українській хокейній лізі в складі львівських команд «ВІМ-Беркут» та «Експрес» і був чемпіоном ліги.

«Це - перша перемога за два сезони, - радіє Едуард Матвійчук, ХК «Володимир». - Наша майстерність виросла. Ми залучили досвідчених хокеїстів з Бродів, які нам сьогодні дуже допомогли. Ми від них багато чого перейняли. Та й наша стартова п’ятірка постаралась на славу».

Нагадаємо, другий тур Чемпіонату Волині на Кубок Гербор-БРВ завершився перемогою рівненського «Фаворита».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus